- 19 Ocak 2012
- 28.690
- 7.343
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #43.341
napim ya öteki topikten seslenmiştim sana arada duymadın beni bende gittim dizi izleyip geldim toline sardım oda bana![]()
ayy ben yıne neyi görmedim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napim ya öteki topikten seslenmiştim sana arada duymadın beni bende gittim dizi izleyip geldim toline sardım oda bana![]()
ayy ben yıne neyi görmedim yapardon canım
![]()
![]()
toli sana saldırır söylim bu lafına
![]()
la şu avatarını çok mu aradın gülsemmi baksammı şaşırsammı bilemiyorum ama seviyorum![]()
sen yokmuşsun zaten canım ozaman sonradan gelmişsin ondan![]()
yalakalık yapma cezandan kurtulamazsın dun yazdıklarının hepsını okudum sımdı mıcıcam kafana![]()
yalakalık yapma cezandan kurtulamazsın dun yazdıklarının hepsını okudum sımdı mıcıcam kafana![]()
kknın zıçanı![]()
ya ben avatarını çok beğeniyorum yaa gerçekten çok komik tatlıama artık litfen şu imzayı kaldır
hiçmi hatrım yokya dilimde tüy bitti
![]()
kanka kaldıramam anlamıyomusun alla alla tabı senın ıhtıyaclarını karsılayan var bızım ıhtıyaclarımı nolıyyy senın haberın varmı acepkknın zıçanı![]()
ya ben avatarını çok beğeniyorum yaa gerçekten çok komik tatlıama artık litfen şu imzayı kaldır
hiçmi hatrım yokya dilimde tüy bitti
![]()
Yürü git ne yalakalık yapıcam sanadök eteğindeki taşları
neme lazım sen çok dayanmaz yine gri olursun
![]()
bize girişmeden önce tolin antreman yapıyor
![]()
kanka kaldıramam anlamıyomusun alla alla tabı senın ıhtıyaclarını karsılayan var bızım ıhtıyaclarımı nolıyyy senın haberın varmı acep
la senı oldururum la sus la sus en son boyle dedıgınde 2 gun ban yedım![]()
bugün biri justa sardı hakaret etti bel altı vurdu ben tabi sinirlendim justumu korudumsonra dedim aha kesin banlanıcam justta yok banlanmazsın dedi sonr onlar banlandı ben banlanmadım o kadar sasırdım ki
![]()
kanka kaldıramam anlamıyomusun alla alla tabı senın ıhtıyaclarını karsılayan var bızım ıhtıyaclarımı nolıyyy senın haberın varmı acep
la senı oldururum la sus la sus en son boyle dedıgınde 2 gun ban yedım![]()
bugün biri justa sardı hakaret etti bel altı vurdu ben tabi sinirlendim justumu korudumsonra dedim aha kesin banlanıcam justta yok banlanmazsın dedi sonr onlar banlandı ben banlanmadım o kadar sasırdım ki
![]()
olmasssssyahu ben sana daha güzelini bulucam hemde gif olarak bayılıcan istenmi yakuşuklu erkek gifi
Nerde kız görmek istiyorum bende link at link![]()
Sen stabil kal öncebenle ne alakası var
Sonra senin arlkan var deyince inanmıyorsun![]()
ahahah ya sana ne diyorum bu sitede en son kayrılacak kişi bile değilim benSen stabil kal öncebenle ne alakası var
Sonra senin arlkan var deyince inanmıyorsun![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=715101&page=15yahu ben sana daha güzelini bulucam hemde gif olarak bayılıcan istenmi yakuşuklu erkek gifi
Nerde kız görmek istiyorum bende link at link![]()