• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yalakalık yapma cezandan kurtulamazsın dun yazdıklarının hepsını okudum sımdı mıcıcam kafana:47::47::47::27::27:

kknın zıçanı :60:

ya ben avatarını çok beğeniyorum yaa gerçekten çok komik tatlı :39: ama artık litfen şu imzayı kaldır :25: hiçmi hatrım yokya dilimde tüy bitti :27:

bize girişmeden önce tolin antreman yapıyor :60:

531887ad17ffabb93200000e.gif

kknın zıçanı :60:

ya ben avatarını çok beğeniyorum yaa gerçekten çok komik tatlı :39: ama artık litfen şu imzayı kaldır :25: hiçmi hatrım yokya dilimde tüy bitti :27:
kanka kaldıramam anlamıyomusun alla alla tabı senın ıhtıyaclarını karsılayan var bızım ıhtıyaclarımı nolıyyy senın haberın varmı acep:25::25::25:
Yürü git ne yalakalık yapıcam sana :63: dök eteğindeki taşları :27: neme lazım sen çok dayanmaz yine gri olursun :27:

la senı oldururum la sus la sus en son boyle dedıgınde 2 gun ban yedım:47::47::47::30:

bugün biri justa sardı hakaret etti bel altı vurdu ben tabi sinirlendim justumu korudum :24: sonra dedim aha kesin banlanıcam justta yok banlanmazsın dedi sonr onlar banlandı ben banlanmadım o kadar sasırdım ki :52::52:

kanka kaldıramam anlamıyomusun alla alla tabı senın ıhtıyaclarını karsılayan var bızım ıhtıyaclarımı nolıyyy senın haberın varmı acep:25::25::25:

la senı oldururum la sus la sus en son boyle dedıgınde 2 gun ban yedım:47::47::47::30:

yahu ben sana daha güzelini bulucam hemde gif olarak bayılıcan istenmi yakuşuklu erkek gifi :23::23::27:

bugün biri justa sardı hakaret etti bel altı vurdu ben tabi sinirlendim justumu korudum :24: sonra dedim aha kesin banlanıcam justta yok banlanmazsın dedi sonr onlar banlandı ben banlanmadım o kadar sasırdım ki :52::52:

Nerde kız görmek istiyorum bende link at link :27:

Sen stabil kal önce :27::27: benle ne alakası var

Sonra senin arlkan var deyince inanmıyorsun :27::27:

Son düzenleme:
Back
X