- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #44.101
valla prens mrens uyandırmadı keşke uyandırcak bı prensım olaydı
Sen yine iyi uyuyorsun ben de geç saatte uyuyup sabahın köründe bir anda uyanıyorum..
Aslında bu gece erken uyanacağım 5 gibi. Ama uykum yok uyuyamıyorum arkadaşla kahveyi çok fena kaçırdım..
Ben sana prens olurummnerde benim takma bıyığım ..
kahve benıde fena yapıyobu bendekı uyku bıkacgunun uykusu bı haftadır sabah erkenden kalkıp kutuphaneye gıdıyorum yarında gıtcem offf yoruldum valla ol tabı kızım senden ıyı prensmı bulcam
sen bı ara kpss ye hazırlanıyodun noldu o bakimm?
Kahve eskiden mideme dokunmazdı ama şu aralar feci şekilde midemi rahatsız etmeye başladı..Evde neden çalışmıyorsun yani çalışamıyor musungürültü mü yapıyorlar..
Çalışıyordum , bir kaç gün öncede çalıştım bir iki gündür saldım ..
Benim sayısaldan yana sıkıntım yok ama sözel kısmından çok sıkıntım varNe yapacağım bilemiyorum ..
evde rahat batıyıevde konsantrasyonumu toplayamıyorum 10 dakka calısıyorum sonra bılgısayarı acıyorum falan verımlı olmuyo ama kutuphanede 4 saat basından kalkmadan calısabılıyorum:13:
kıtabın varmı bılmıyorum ama x yayıncılıgın kpss defterlerı var onlar cok ıyı ozellıkle sozellerı:13::13::13:
Bizim evde pek gürültü olmuyor . Olsa da ben rahatsız olmuyorum pek. Yani ders çalışırken falan bir yandan sohbet edip bir yandan soru çözme huyum vardı.
Hele bi ara müzik dinleyerek ders çalışıyordum . Sonra baş ağrısından geberiyordum tabi.
Yayıncılığın adı harbi harbi x miyoksa dalga mı geçiyorsun kaynağım var şimdilik sayısal kısımdan soru sözel kısımdan da konu tekrar ve yeni bilgiler depolamaya dönük çalışıyorum çalışa bildiğim kadarıyla..
Aslında sınava 2 hafta kala sözellere yoğunlaşsam unutmam daha verimli oluyo. Şimdi çalıştığımı bir ay sonra unutuyorum ben
bızdede gurultu olmuyoda benım odaklanma problemım vat bılgısayar dısında bıseye odaklanamıyorumevet yayının adı x yayıncılık bıde tarıh ıcın hakan dedeın vıdeolarını cok ovuyolar youtubda var onlarada bakabılırsın:13::13::13:
Duvara bir noktaya bak bakayım neler oluyo gözlerini kırpmaaaaaaaaaaaaaaadan amaaaaaaa
Sağol tolişim bakarımmmm
Bakıyor musun
neden bakıcam duvara :44::44::44:neye bakıyormuyum?:44::44:
Duvara bir nokta çiz.
O noktaya gözlerini kırpmadan bakmaya çalışbir yandan da saniye tut bakayım
Allah kahretmesin seni sana belediye baksın ulaaaynnnnn
kanka ben ona 3 sanıyeden fazla bakamamama yarın bı deneyım bakalım ne kadar bakabılcem
Bende çok bakamıyorum . Bir de işin içine gözleri kırpmamak girince gözlerimden yaşlar geliyordu.
En iyisi sen yapma
İnternette odaklanmayla ilgili görsel testler var bir baksana onaaa
Ben bir tane buldum mesela
dur bı bakayım netten
Bak bak ama tekniklerine bak istersen testler aynı iki resim arasında ki 7 farkı bulun misali..
teknıklere yarın bakarım
sımdı test yaptım odaklanma gucum %42 mış
Çok çok iyibu odaklanma gücü ile milyon tane şirineyi sollarsın hahahaha
anca onları sollarım
Hatalı sollama yapma ama düzgün solla sonra arkandan ben gelicem bana yol göster
Ya ben yarın onca yere gidicem edicem ben uyumak istiyorum ama uyuyamıyorummmmmmmmmmmmmmmm !
süt iç bide tuvalete gıt cok işe yarar:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?