- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #44.061
Yo yo olayı sormuyorum anladım az çok aranızda ki mevzuyu.Ama değmez ya her ne ise takıldığınız noktalar.Gerçekten değmez bİrbirinizi kırmayA.
Ne bileyim biz burada güzel sohbet arkadaşlarıydık.Birinin birine gönderme yapacağına birinin birini kıracağını aklım almıyor
Yo yo olayı sormuyorum anladım az çok aranızda ki mevzuyu.Ama değmez ya her ne ise takıldığınız noktalar.Gerçekten değmez bİrbirinizi kırmayA.
Ne bileyim biz burada güzel sohbet arkadaşlarıydık.Birinin birine gönderme yapacağına birinin birini kıracağını aklım almıyor
bak bı oyle bı boyle konusuyosun az once bana yaşımı bılıyosun aferın yazdın yanı ben sızden buyugum bıraz daha saygı lutfen gıbı yazıyosun simdide bana demedıgınız bırakmadınız ama ben alınmadım yazıyosun hangısısın karar ver dunkimisin yoksa bzım bıldıgımızmısın?
Bunda komik durumuna düşecek bir mevzu yok.
Benim özür diliyor olmam , suçlu veya haksız olduğumu göstermez tolişim..
Ben onun kırıldığını ciddi anlamda hissettiğim için özür diledim sadece ondan..
yazdıklarımı anlamıyorsun ben bana hertürlü şeyi diyorsunuz ben alınmıyorum zaten diyorum ve sizinde alınmadığınızı düşünüyordum olay bu kim olduğuma karar vermişsiniz ben kendimi biliyorum
Kimin topiğinde yazdığımız gerçekten mühim mi arkadaşlar.Önemli olan sohbet etmek değil mi? Ha marga ha x kişi.Mevzu nerede ise sohbetin başlangıcı oraya dahil olmak değil mi.Topik isimleri araç, amaç sohbet değil miydi ? ben mi yanlış düşündüm bu zamana kadar :26:
kızlar küsmeyin darılmayın birbirinize. ben gün içinde depresyonlara girip gece gelip sizle gülüyorum. sizle kafa dağıtıyorum
küçük şeyler için oraya soğukluk sokmayın lütfen
yahu sende bıze bısuru bısey yazdın bız sana bısey dedıkmı?evde kaldın kocsın yok falan fılan ama dun akşamkıler geyık falan degıldı bunu ıkımızde cok cok ıyı bılıyoruz
ya sti tarışabılırız alınabılırız bırbırımıze ama saçma gondermelere gerek varmı?belkı o gondermeler yapılmasaydı bu akşam barısmıstık ama gonderme falan yapılınca oyle bızde dedıkkı demekkı arkadas degılmısız o zaman gule gule durumu oluyo
Orta yol bize göre şeyler değilmiş stim..
Herkese orta yol var, ama bizde niyeyse hep yolun sonu var..
yahu sende bıze bısuru bısey yazdın bız sana bısey dedıkmı?evde kaldın kocsın yok falan fılan ama dun akşamkıler geyık falan degıldı bunu ıkımızde cok cok ıyı bılıyoruz
hayır dogru duşunmuşsun ama orda onlar hahaha hihihi yaparken marga burda yalnızsa bunu bi düşünmek gerekır ayrıca tek problem topık degıl
evetttt gitti benim kiiAmin canım çok sağolasın canım. Allah'ım tüm askerlerimizin sağsalim gidip gelmesini nasip eder inşallahhh
Aminnnnnn canım aminTez vakitte gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?