İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ya sti tarışabılırız alınabılırız bırbırımıze ama saçma gondermelere gerek varmı?belkı o gondermeler yapılmasaydı bu akşam barısmıstık ama gonderme falan yapılınca oyle bızde dedıkkı demekkı arkadas degılmısız o zaman gule gule durumu oluyo

Orta yol bize göre şeyler değilmiş stim..
Herkese orta yol var, ama bizde niyeyse hep yolun sonu var..

yazdıklarımı anlamıyorsun ben bana hertürlü şeyi diyorsunuz ben alınmıyorum zaten diyorum ve sizinde alınmadığınızı düşünüyordum olay bu kim olduğuma karar vermişsiniz ben kendimi biliyorum

ben bunu bızım ıcın degıl karsı taraf ıcın yazdım sonucta bız kımseye gonderme yapıpta sonradan alttan alamaya kalkmadık:13:

Kimin topiğinde yazdığımız gerçekten mühim mi arkadaşlar.Önemli olan sohbet etmek değil mi? Ha marga ha x kişi.Mevzu nerede ise sohbetin başlangıcı oraya dahil olmak değil mi.Topik isimleri araç, amaç sohbet değil miydi ? ben mi yanlış düşündüm bu zamana kadar :26:

yahu sende bıze bısuru bısey yazdın bız sana bısey dedıkmı?evde kaldın kocsın yok falan fılan ama dun akşamkıler geyık falan degıldı bunu ıkımızde cok cok ıyı bılıyoruz

kızlar küsmeyin darılmayın birbirinize. ben gün içinde depresyonlara girip gece gelip sizle gülüyorum. sizle kafa dağıtıyorum
küçük şeyler için oraya soğukluk sokmayın lütfen

hayır dogru duşunmuşsun ama orda onlar hahaha hihihi yaparken marga burda yalnızsa bunu bi düşünmek gerekır ayrıca tek problem topık degıl

kızlar küsmeyin darılmayın birbirinize. ben gün içinde depresyonlara girip gece gelip sizle gülüyorum. sizle kafa dağıtıyorum
küçük şeyler için oraya soğukluk sokmayın lütfen

bade yapılanlar ınankı hoş degıldı bibiden beklemezdım

yahu sende bıze bısuru bısey yazdın bız sana bısey dedıkmı?evde kaldın kocsın yok falan fılan ama dun akşamkıler geyık falan degıldı bunu ıkımızde cok cok ıyı bılıyoruz

Geçmişte yapılmış geyiklerin lafını burada tekrar açmanın anlamı yok.
Ben gittim geldim. Yokluğumda değişen çok şey vardı.
Geri döndüm , değişen şeylerin hala devam ettiğini gördüm..

Ve ben tekrar söylüyorum

Ben kimseden özür beklemiyorum.

Olmaz kuzum ya yapmayın böyle kesip atılacak şeyler değil bunlar.Varsa bi kırgınlık çözülür.Tamam yan yana değiliz ama öyle zamanlar olduki yanımızda ki arkadaşlarımızda daha çok güldük konuştuk saatlerce.bunun bi orta yolu vardır.

Orta yol bize göre şeyler değilmiş stim..
Herkese orta yol var, ama bizde niyeyse hep yolun sonu var..

Canım kaç senedir birbirimizi tanıyoruz.Bence kırgınlık daha taze her ne olduysa olayın iç yüzünü tam bilmiyorum ama halledilemyecek şeyler değildir.Onca güzel zamanın hatrına bir daha düşünmek lazım

tekrar yazayım kimseyi alttan aldığım yok napıcam kavgamı edicem senle

eski dost düşman olmaz canım

iyi geceler

hayır dogru duşunmuşsun ama orda onlar hahaha hihihi yaparken marga burda yalnızsa bunu bi düşünmek gerekır ayrıca tek problem topık degıl

Yok düşündüm sen yazdığında acaba dedim gerçekten böylebi durum mu oluştu.Bi tarafı görmezden gelindiği mi düşünüldü.Marganın yalnız kalma olayı dün akşamsa onu bilmiyorum ama daha önce böyle bi durum oluştu ise ve marga buna darıldı ise üzülürüm çünkü margayı severim ben.Öyle hop hadi başka topiğe kayalım aman margayada daha selam vermeyelim böyle bi durum olamaz mümkün değil.

Şimdi dördünüzde beni dinleyin, kim haklı kim haksız, kim dedikodu yapmış, kim kimi yanlış anlamış bilmiyorum, umrumda da değil.
alone gitti, o gittiğine göre sorununuzda kalmamıştır sanırım, bundan sonra ister beraber sohbet edin ister ayrı topiklerde yazın ama aranızda geçen bu olayla ilgili tek birşey yazarsanız burada veya başka topiklerde, ensenizde biter bu gece yaptığımı yapar polemikten banlarım sizi.

Bir olay ancak bu kadar uzatılabilirdi.

Kocaman kızların yaptığına bakın, şimdi eminim dördünüzde banlandığınız için sinirden köpürüyorsunuz, köpürmeye devam edin, hepiniz 24 saat boyunca banlısınız, öyle seyredeceksiniz topiği.

evetttt gitti benim kii Amin canım çok sağolasın canım. Allah'ım tüm askerlerimizin sağsalim gidip gelmesini nasip eder inşallahhh

Aminnnnnn canım amin Tez vakitte gelecek inşallah

kıyamammm üzülmeee zaman su gibi geçiyor bu günlerde geçerr nereye gitti peki aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…