- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #44.221
bende bu ara ıstedıgım verımde ders calısabılıyorum o yuzden sımdı ınternet keyfiii
maşallah barekallah aman bırakma sakın ders çalışmayı ben şimdi bazen kafama vuruyorum eccük daha çalışsaydım diye ama kısmet
yok bu ara tam gaz devam:13::13::13:sen calısıyomusun canm?
hımm ıyımış inş gonlundekı neyse o olur:13::13::13:bi dönem çalıştım ama şimdi evdeyim tatlım
selam kızlarrrrrrrrr
hımm ıyımış inş gonlundekı neyse o olur:13::13::13:
nerdesın sen
burdayım kız topiğimde ürün tanıtıyordum çok meşgulum
hımm ıyımış inş gonlundekı neyse o olur:13::13::13:
nerdesın sen
inşallah canım Allah razı olsun. şimdi atanıp dışardanda ilahiyat okumak istiyorum valla niyetim öyle
hımmm ilahiyat cok ıyı ya onude acık:13::13::13:
ıyıyız sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız
aynen canım hem bana uygun bir meslek ohhh sabah git akşam gel2 yıl okudum mu yeter bana
ıyıyız sen nasılsın?
ohhh hayat sıze guzel zaten
ıyıyız sen nasılsın?
ohhh hayat sıze guzel zaten
nasıl becerdıncan sıkıntısı dolandım durdum sonra buraya geldimmmmmmmmmmm basımı dün kız kapıya vurdum acıyo be
gel beraber okuyalım kız
nasıl becerdın
ben acıgım benı almazlar oraya
nasıl becerdın
ben acıgım benı almazlar oraya
yaaa cıddımısınaçıkken bile ilahiyat okuyan bir dünya kişi sayabilirim sana bunların içinde sırf meraktan okuyan ateistler de dahil
dün eşimle eve gidiyorduk işten iddaya girdik eve kim ilk girerse canı ne istiyorsa karsı taraftan onu sölicek yiyecek ben koştum hemen kapıyı açıyım dedim içeri giricem ya sivri zeka eşimde arkamdan koştu yolda kapıyı açtım tam giricem eşim tuttu kapıya nasıl yakınsam kapamı cevirim dedim tak kapı kösesine alnımın ortasını bir vurdum oda geldi öptü durdu üzüldü ama ben kazandım pizza söledik
yaaa cıddımısın
ooo pızzayı yıynce gecmıstır agrıların kıs
yaaa cıddımısın
ooo pızzayı yıynce gecmıstır agrıların kıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?