- 25 Aralık 2013
- 5.668
- 4.933
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #44.701
bende aynı beni sorarsan
o ne güzel avatar öyle Allah kavuştursun :16:
niye sormayayım canım aa :) forumdan baya kopmuşum he ee ne vr ne yok görüşmeyeli buralarda :)
AMİNNNNN canım AMİNNNAllah razı olsun.. Kavuşacağımız gün hayal gibi geliyor nedense... şafak çok karanlık
niye sormayayım canım aa :) forumdan baya kopmuşum he ee ne vr ne yok görüşmeyeli buralarda :)
AMİNNNNN canım AMİNNNAllah razı olsun.. Kavuşacağımız gün hayal gibi geliyor nedense... şafak çok karanlık
Çok iyi anlıyorum ilk zamanlarda zaman hiç geçmiyor gibi oluyor sevdiğimiz kişiyi ne kadar özlüyorsak zaman o kadar az geçiyormuş gibi hissediyorsun ama geçiyor canım sağ salim gelsinlerde... Nerede askerin ?
buralardamı himmmm aynı benim için diyebilirim
kilo verme derdindeyim şuan
sen napyn nevr neyk
Herkes toplanmis naber hatunlar
tam da şuan kalbimden geçenleri öyle bir tercüme ettin kiiiKütahya da canım. Senin şafak takvimini gördüm de inşallah göz açıp kapayıncaya kadar bizimde öyle olur :)
İnşallah benimkide iyi sayılmaz gözüm aydın askerim döndü yazısını görmeyi nasip etsin Allah hepimize :) Kütahya havacı mı ?
tam da şuan kalbimden geçenleri öyle bir tercüme ettin kiiiKütahya da canım. Senin şafak takvimini gördüm de inşallah göz açıp kapayıncaya kadar bizimde öyle olur :)
yaz gelince böyle oluyor sanırım kilo verme sorunu yani :) napim canım zamanı geçirmeye çalışıyorum :)
Merhaba
AMİNNNNNN İNŞALLAHHH:) Evet canım. Senin askerin nerede peki?
Iyiyim cok sukur :) sen nasilsin canim :) sanirim seninle Yeni tanisacagiz :)Mrb nasılsın
Benim askerim Tekirdağda ama askerimin yakın arkadaşı Kütahyada havacıydı bursaya çıkmıştı ustası şimdi orada :) Zaten çok seçenek yok İzmir Bursa Erzurum İstanbul... aklıma gelen iller sizin belli değil değil mi usta ?
Iyiyim cok sukur :) sen nasilsin canim :) sanirim seninle Yeni tanisacagiz :)
Ayy ins marmara bolgesinde olur :) gidip gelmem kolay olur diye :) Yok canim 8 gunluk asker daha benimkisi :)
Iyiyim cok sukur :) sen nasilsin canim :) sanirim seninle Yeni tanisacagiz :)
Ayy ins marmara bolgesinde olur :) gidip gelmem kolay olur diye :) Yok canim 8 gunluk asker daha benimkisi :)
Kendini tanitir misin azicik o zaman :))Evet daha once tanismamistk
İnşallah canım
23yasindayim antalyada yasiyorum evliyim canm senKendini tanitir misin azicik o zaman :))
insallah Tatlim
23yasindayim antalyada yasiyorum evliyim canm sen
Kendini tanitir misin azicik o zaman :))
insallah Tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?