İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Çok iyi anlıyorum ilk zamanlarda zaman hiç geçmiyor gibi oluyor sevdiğimiz kişiyi ne kadar özlüyorsak zaman o kadar az geçiyormuş gibi hissediyorsun ama geçiyor canım sağ salim gelsinlerde... Nerede askerin ?

buralardamı himmmm aynı benim için diyebilirim
kilo verme derdindeyim şuan
sen napyn nevr neyk

Çok iyi anlıyorum ilk zamanlarda zaman hiç geçmiyor gibi oluyor sevdiğimiz kişiyi ne kadar özlüyorsak zaman o kadar az geçiyormuş gibi hissediyorsun ama geçiyor canım sağ salim gelsinlerde... Nerede askerin ?

tam da şuan kalbimden geçenleri öyle bir tercüme ettin kiii Kütahya da canım. Senin şafak takvimini gördüm de inşallah göz açıp kapayıncaya kadar bizimde öyle olur :)

buralardamı himmmm aynı benim için diyebilirim
kilo verme derdindeyim şuan
sen napyn nevr neyk

yaz gelince böyle oluyor sanırım kilo verme sorunu yani :) napim canım zamanı geçirmeye çalışıyorum :)

Herkes toplanmis naber hatunlar

Merhaba

tam da şuan kalbimden geçenleri öyle bir tercüme ettin kiii Kütahya da canım. Senin şafak takvimini gördüm de inşallah göz açıp kapayıncaya kadar bizimde öyle olur :)

İnşallah benimkide iyi sayılmaz gözüm aydın askerim döndü yazısını görmeyi nasip etsin Allah hepimize :) Kütahya havacı mı ?

Mrb nasılsın

AMİNNNNNN İNŞALLAHHH :) Evet canım. Senin askerin nerede peki?

Benim askerim Tekirdağda ama askerimin yakın arkadaşı Kütahyada havacıydı bursaya çıkmıştı ustası şimdi orada :) Zaten çok seçenek yok İzmir Bursa Erzurum İstanbul... aklıma gelen iller sizin belli değil değil mi usta ?

Iyiyim cok sukur :) sen nasilsin canim :) sanirim seninle Yeni tanisacagiz :)

Ayy ins marmara bolgesinde olur :) gidip gelmem kolay olur diye :) Yok canim 8 gunluk asker daha benimkisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…