- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #44.961
Pabıcımın kenarsı seni, ses kalitesi on numara bikere
Kanka tam ben yazacaktım mascarayı gördüm..
General mobile discovery diyorum başka bişey demiyorum..samsung s3 s4 falan halt etmiş yanında..
Dua etcen mascaraya ve bana
O fiyata nasıl nasıl bu özellikte telefon olur hala aklım almıyor..
Şimdi general mobile elite çıkarmışlar, bir üst modeli..
yuh sendemı böyle düşünüyosun
dur ben bi bakayım bu telefonlara o zaman
Pabıcımın kenarsı seni, ses kalitesi on numara bikere
yuh sendemı böyle düşünüyosun
dur ben bi bakayım bu telefonlara o zaman
Tolin aylar sonra imza değiştin yaşa be !
Konum bile var yavrum
Bak şimdi okuyup üflüyorum Med, üfff üfff püfffff sesim geliyor mu? Bildirim gelince bana mesaj at
Özür dilerim kızlar bodoslama daldım ama bildirim alamıyormuş Med hanım, herşeyi devletten bekliyor, sorunu kendi çözememiş
kanka o imzayı ben yaptım
Mavi kürksüz birileri beni alıntılasın bakim
Bak şimdi okuyup üflüyorum Med, üfff üfff püfffff sesim geliyor mu? Bildirim gelince bana mesaj at
Özür dilerim kızlar bodoslama daldım ama bildirim alamıyormuş Med hanım, herşeyi devletten bekliyor, sorunu kendi çözememiş
Hooopppppp alıntıladımmmmm
Hooopppp bildirimim geldi, eyvallah yivrumm
Al kuzum bende alıntıladım seni aynı sorun bende de vardı mune alıntı yaptı halletti sağolsun da arada sorun tekrar ediyor galiba genel bir sorun var yine.Mavi kürksüz birileri beni alıntılasın bakim
marga beni de alıntıla bakayım bebeğimOtobüste gelirken bol bol uyudum tam horuldamaya başlayacaktım ki mola verdik hahaha
Al kuzum bende alıntıladım seni aynı sorun bende de vardı mune alıntı yaptı halletti sağolsun da arada sorun tekrar ediyor galiba genel bir sorun var yine.
marga beni de alıntıla bakayım bebeğim
aha yine gelmiyor bildirim aman neyse bi ara düzelir kendiliğinden.Kız o imzada ki hatun aynı ben bende öyle iş yapıyorum.erkek arkadaşıma gösterdim bastı kahkahayı aynı sen diye.O ne biçim bir imza ya
aha yine gelmiyor bildirim aman neyse bi ara düzelir kendiliğinden.Kız o imzada hatun aynı ben bende öyle iş yapıyorum.erkek arkadaşıma gösterdim bastı kahkahayı aynı sen diye.
o ne ki parende atarak toz alıyorum bale yaparak hamur açıp halay çekerek süpürge yapıyorum heheyyyyyytVücudunun her yerini iş yaparken kullanıyor olman senin ne kadar marifetli bir kız olduğunu ortaya koyuyor zaten albuuuu hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?