İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

bana bi kere 14 iğne yazmıştı ama o ara ben nefes alamıyodum
kanka lg g2 begendım alayımmı sence

Yarın anlıycaz bakalım neyim varmışşşş

Al kanka ladynin telefonu ondandı sanırım
telefon sifonu çekerken suyun içine düşmüştü. pirince koymuştu. 3 gün sonra telefon açıldı sağlam yani

O zaman general mobil miydi neydi onu al hem uygun hem de güzel..
Bende almayı düşünüyorum babalar gününe doğru kanka
kanka general mobile elite cok cok guzel telefon ama pıyasada yok olsa ondan alıcam yakalarsan kap mutlaka ondan bitane ıstanbulda bulabılırsın:13::13:
hoşbuldukk

ben htc one kullanıyorum da çok memnunum, bi de herkesin elinde olan bir telefon degil o yuzden onu tavsiye edebilirimm musadenizle

htc one cok pahalı ama ben 1000 1400 arası bişey bakıyorum

kanka general mobile elite cok cok guzel telefon ama pıyasada yok olsa ondan alıcam yakalarsan kap mutlaka ondan bitane ıstanbulda bulabılırsın:13::13:

hmm ben s4 falan konuşulunca aşağı yukarı fiyatları yakın diye demiştim :26: general mobile dan da çok memnunlar, neredesiniz ki siz oralarda yokmuş :26:

Burda bi alışveriş merkezinde satılıyor..
Adam şey demişti yani s4 alana kadar daha uygun fiyata bu telefonu alın daha memnun kalırsınız demişti.
Sen bulamıyor musun ?

hmm ben s4 falan konuşulunca aşağı yukarı fiyatları yakın diye demiştim :26: general mobile dan da çok memnunlar, neredesiniz ki siz oralarda yokmuş :26:
htc one ne kadar?s4 1400 lıraya dustu ankaradayım ben ama general mobile genel olarak pıyasada yok sanırım
Burda bi alışveriş merkezinde satılıyor..
Adam şey demişti yani s4 alana kadar daha uygun fiyata bu telefonu alın daha memnun kalırsınız demişti.
Sen bulamıyor musun ?

kanka sen hangısını dıyosun discoverymı dıscovery elıtmi?

htc one ne kadar?s4 1400 lıraya dustu ankaradayım ben ama general mobile genel olarak pıyasada yok sanırım

kanka sen hangısını dıyosun discoverymı dıscovery elıtmi?

ben de yurt dışı falan sandım, haftaya ankaraya gidecem bi bakayım istersen diyecektim valla general mobile ben her yerde görüyorum yaa hatta reklamda vermeye başladılar artık piyasada iyice arttırırlar diye düşünüyordum ama çok da emin degilim :26:

ben şubat ayında aldım htc one ı, 1800 e aldım, şu an tam bilmiyorum ne kadar oldugunu :26:

Burası küçücük bir yer burada bile varsa orada hayli hayli vardır dimi

discovery general mobile diyorum kanka :44:
heee kanka ondan var ben senın dedıgının bir ust modelını ıstıyorum ama discovery de guzel hemde fiyat cok uygun al bence

bu elıte modelı cok ıyıymıs aslında pıyasayı sılıp supurcek dıye yazmıslar netten baktım ama telefon yok yahu bugun bikac yere sordum haftasonu daha buyuk alısverıs merkezıne bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…