- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #45.021
bana bi kere 14 iğne yazmıştı ama o ara ben nefes alamıyodum
kanka lg g2 begendım alayımmı sence
Yarın anlıycaz bakalım neyim varmışşşş
Al kanka ladynin telefonu ondandı sanırım
telefon sifonu çekerken suyun içine düşmüştü. pirince koymuştu. 3 gün sonra telefon açıldı sağlam yani
aahahhahahhahah iyiymiş
s4 de olabılır aslında:44::44:
Ha ama s4 mü lg mi dersen tabi ki de s4
niye s4 kanka sırf marka dıyemı?ıkısınınde fıyatı aynı zaten:44:
s4 kullanan çok bi kere..
hem de samsung
ben senin yerinde olsam s4 alırdım lg alcağıma..
biri telefon mu dedi
kanka ama heryerde samsungun teknık serviste sorun cıkardıgını yazmıslar:44::44:
ben dedim hosgeldınnn:13:
kanka general mobile elite cok cok guzel telefon ama pıyasada yok olsa ondan alıcam yakalarsan kap mutlaka ondan bitane ıstanbulda bulabılırsın:13::13:O zaman general mobil miydi neydi onu al hem uygun hem de güzel..
Bende almayı düşünüyorum babalar gününe doğru kanka
hoşbuldukk
ben htc one kullanıyorum da çok memnunum, bi de herkesin elinde olan bir telefon degil o yuzden onu tavsiye edebilirimm musadenizle
kanka general mobile elite cok cok guzel telefon ama pıyasada yok olsa ondan alıcam yakalarsan kap mutlaka ondan bitane ıstanbulda bulabılırsın:13::13:
htc one cok pahalı ama ben 1000 1400 arası bişey bakıyorum
kanka general mobile elite cok cok guzel telefon ama pıyasada yok olsa ondan alıcam yakalarsan kap mutlaka ondan bitane ıstanbulda bulabılırsın:13::13:
htc one cok pahalı ama ben 1000 1400 arası bişey bakıyorum
htc one ne kadar?s4 1400 lıraya dustu ankaradayım ben ama general mobile genel olarak pıyasada yok sanırımhmm ben s4 falan konuşulunca aşağı yukarı fiyatları yakın diye demiştim :26: general mobile dan da çok memnunlar, neredesiniz ki siz oralarda yokmuş :26:
Burda bi alışveriş merkezinde satılıyor..
Adam şey demişti yani s4 alana kadar daha uygun fiyata bu telefonu alın daha memnun kalırsınız demişti.
Sen bulamıyor musun ?
htc one ne kadar?s4 1400 lıraya dustu ankaradayım ben ama general mobile genel olarak pıyasada yok sanırım
kanka sen hangısını dıyosun discoverymı dıscovery elıtmi?
htc one ne kadar?s4 1400 lıraya dustu ankaradayım ben ama general mobile genel olarak pıyasada yok sanırım
kanka sen hangısını dıyosun discoverymı dıscovery elıtmi?
ben de yurt dışı falan sandım, haftaya ankaraya gidecem bi bakayım istersen diyecektimvalla general mobile ben her yerde görüyorum yaa hatta reklamda vermeye başladılar artık piyasada iyice arttırırlar diye düşünüyordum ama çok da emin degilim :26:
ben şubat ayında aldım htc one ı, 1800 e aldım, şu an tam bilmiyorum ne kadar oldugunu :26:
Burası küçücük bir yer burada bile varsa orada hayli hayli vardır dimi
heee kanka ondan var ben senın dedıgının bir ust modelını ıstıyorum ama discovery de guzel hemde fiyat cok uygun al bencediscovery general mobile diyorum kanka :44:
ben de yurt dışı falan sandım, haftaya ankaraya gidecem bi bakayım istersen diyecektimvalla general mobile ben her yerde görüyorum yaa hatta reklamda vermeye başladılar artık piyasada iyice arttırırlar diye düşünüyordum ama çok da emin degilim :26:
ben şubat ayında aldım htc one ı, 1800 e aldım, şu an tam bilmiyorum ne kadar oldugunu :26:
ben de vardır diye tahmin ediyorum ama piyasada hiç aramadıgım için bilemedim şimdi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?