- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #45.041
Burası küçücük bir yer burada bile varsa orada hayli hayli vardır dimi
ben de vardır diye tahmin ediyorum ama piyasada hiç aramadıgım için bilemedim şimdi :26:
heee kanka ondan var ben senın dedıgının bir ust modelını ıstıyorum ama discovery de guzel hemde fiyat cok uygun al bence
bu elıte modelı cok ıyıymıs aslında pıyasayı sılıp supurcek dıye yazmıslar netten baktım ama telefon yok yahu bugun bikac yere sordum haftasonu daha buyuk alısverıs merkezıne bakıyım
Bak böyle beyaz eşya tv pc satan mağazalar varya büyük , onlara git sor.
Taksitle veriyorlar..
kızlar ben discovery elıte modelınden bahsedıyorum
kanka oralarında garantısı yoktur media marktan alıcam ben:44::44:
Senin dediğin de güzel lg g2 .
Ama onu alacağına daha bilindik bir telefon al daha iyi yani sana iphone 5s yakışır kanka
iphone 5s yakışırda istemem kanka herkesın elınde o var artık beledıye dagıtmıs gıbı ıyyyy
ama lg g2 guzel ya aklım onda kaldı valla
Garantisiz telefon mu satılır mağazada saçmalama kızım
İkinci el almıyorsun alacağın telefon sıfır yani
Haha evet bence sen 3310 al
bu elıte modelı cok ıyıymıs aslında pıyasayı sılıp supurcek dıye yazmıslar netten baktım ama telefon yok yahu bugun bikac yere sordum haftasonu daha buyuk alısverıs merkezıne bakıyım
Herkesin elinde var olan bir telefon demek ki her yer de varmış ki millet almış diye düşünebilirzzzzzzzz
kızlar ben discovery elıte modelınden bahsedıyorum
hee bak o modeli bilmiyorum, eğer yeni çıktıysa piyasada her yerde yoktur :26: sanırım media markt ta falan bulabilirsin :26:
ne biliyim yeaaaa her ay telefonmu degıstıryom sankı
Lan bunu bilmek için her ay telefon değiştirmene gerek mi var hahahaha ah tolin ahahahaha aşık mısın nesin bu aralar aklın bir karış havadaaaaaaa
ahahhahahahha zaten bıraz daha babamla kavga edersem ondan alıp gelcek bana
Şöyle güzel bir de monofonik meledi yüklersin gazeteden ohhhh misssssss hatta tl gitmesin diye meledileri kendin yazar bestelersin hahahah
kanka şu gecen kı cocugu ben aradım bu seferde aklım uçmus olabilir
Onu ararsın beni aramazsın anca bana gelince dakika yok zaten tabi beni niye aramıyorsun ben biliyorumerkek değilim ondan dimi hıh
yok işte netten baktım stoklarda kalmadı yazıyo
O kesmezse seni 1100 alırız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?