İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hayır abla atma o defteri kapat yapma.

diyorsunuz. ama annem ağır tehdit etti polisle falan yani istese de atamaz ki o artık bir şey söyleyecek veya yapacaksa ya da düzeltecekse bile bilemem ki.

nasıl hissedeceğimi de merak ediyorum konuşurken

ne konuşacağımı da bilmiyorum ki merak ediyorum ne halde olduğunu ama ya cevap vermezse bana ya da saçma sapan şeyler söylerse canımı yakmak için

onu merak ediyorsun ona sorma ikinizin de ortak tanıdığı biri yok mu ortak tanıdığınıza sor x napıyor ne ediyor diye
olmaz mı
şimdi o senin pişman olduğunu kuzu kuzu geri döneceğini filan zanneder havaya girer bence :26:

Bence sormasın araya insan sokmasın sonra o kişi gider seni sordu falan der ..
Oda ders vermek amaçlı hiç arayıp sormaz merak etmez..

hmmm :26: ya sevgilimle bozuk atıp 2 gün konuşmasak çıldırasım geliyor onlar uzun zamandır görüşmüyor sanırım
böyle şeyler insanı deli ediyor yaa
belirsizlikler

hmmm :26: ya sevgilimle bozuk atıp 2 gün konuşmasak çıldırasım geliyor onlar uzun zamandır görüşmüyor sanırım
böyle şeyler insanı deli ediyor yaa
belirsizlikler

abla lütfen kendin için bitir olur mu?

Aynen baskasina soramam ama anneme dedim dayanamadim mesaj attim dedim once bi sok oldu sonra gayet sakin hata etmisin kizim bu kadar iradesiz misin eceline mi susadn dedi ama hic kizmadi uzuldu sadece simdi ne yazsam bilmiyorum cevap vermez diye korkuyorum ayrica evet 1.5 aydir ayriyiz lokumcum

Cok heyecanlandim ellerim titriyor halletti mi yoksa ayni mi merak ediyorum ayniysa donmem zaten

Eğer çok aramak istiyorsun çaldır kapat..
Bir şey oldu imajı ver, o seni arar zaten..

1.5 aydır hiç konuşmamak oy oy oy yani
en kötü belli olan şey belirsizlikten iyidir
aslında boşanma sürecini konuşmanız lazım ama nasıl?
ilk adımı kim atacak?
nerede ne zaman konuşulacak
bu iş nereye varacak

Eğer çok aramak istiyorsun çaldır kapat..
Bir şey oldu imajı ver, o seni arar zaten..

eski eşiyle de böyle olmuş ki boşanma süreci nerdeyse 3 yıl hiç arayıp sormamış kadını o gelir boşanır diye benle de aynısı olur hiç adım atmaz ben bi adım atarım diye öyle de inat ben neden bu kadar korkuyorum sanıyorsunuz bu durumdan mutlaka konuşmamız gerekecek annem de bunu anlamıyor işte çok üzüldü ama gözleri doldu ben seni kurtaramam kimse kurtaramaz onun elinden dedi ya margi çok iyi fikir çaldırmak ama çok korkuyorum çok panikledim hem yanlışlıkla aradım falan derim hiç olmadı ama panikledim yapmasam daha mı iyi acaba off

hmm sen barısır mıyız acaba diye mi düşünüyorsun :26:
boşanmak istiyorsan onunla hiç konuşmana bile gerek yok çekişmeli boşanabilirsiniz :26:

bilmiyorum ki kafam çok bulanık hem bi kaşık suda boğmak istiyorum hem özledim of ne kötü kararsızlık napayım sizce

ee canım onunla hiç bir araya gelmeden boşan sen de
tut avukatını duruşmalara da hiç gitme
sen muhattap olma avukatın muhattap olsun :26:
adresi belli değil mi bu adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…