- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #45.641
Nisanda senin burcun ney![]()
nisanda mı

yakın zamanda 22 olacam dedin bu nasıl bi yakın zaman anlayışı

ben koyu akrebim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanda senin burcun ney![]()
İyi etmişsin bende üşenmeyip duşa giricem birazdan bıcı bıcı yapıcam dalinleeeee mis gibi kokucammm![]()
nisanda mı
yakın zamanda 22 olacam dedin bu nasıl bi yakın zaman anlayışı
ben koyu akrebim![]()
kız onu kendim için demedim isyanın bebeği için dedim haftalardan bahsediyorduk hahahaha
Anam akrep misin akrepler çok sekse düşkün olurmuş hahahahaha bende boğayım![]()
kız ulu orta denir mi bunlar dün demiştim seni rtüğe haval ediyorum diye
kaç nisan doğum günün![]()
Kötü bişi deseydim kendiliğinden sansürlenirdi herhalde..hahahahözelden derim kaçında doğduğuma
![]()
Bugun gittim hosgeldin dedi Merhaba nasılsın dedim iyiyim sen dedi iyiyim dedim.Korkulcak bir şey yok bunda.
Sanki sonunda ölüm varmış gibi.
Eğer korkuyorsan hiç kalkışma bence =)
bende özelden seni sansürlerim heralde![]()
Bugun gittim hosgeldin dedi Merhaba nasılsın dedim iyiyim sen dedi iyiyim dedim.
Sonra yanına gdp seni rahatsz etmedim degilmi gcn akşam dedim hyr ddi emnmsn dedim yok yok sorun yok ddi.
Kasaya dogru gttm arkmdan oda geldi.
Bugun sms ypp msj aticm Ayhhhh![]()
Oh oh maşallah gelince ayrıntılarını dinlemek istiyorum![]()
Az sonra gelicemm henüz adapte olamadım ara verince :))
Hem kendimi tanıtırım birden daldım topiğe hem dee anlatırım yeni aşkımıı :)
Beklemedeyim buralardayım ..![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun ilk adımları attınız sayılır![]()
Vee geldimmm
Şimdi şöyle kii daha çok yeniyizz 3 ay oldu olucak
Teee orta okul arkadaşımdı benim liseye geçerken bi konu yüzünden küsmüştük doğrusu ben küsmüştüm 5-6 sene görüşmedik hiç derken bi şekilde bi ortamda görüştük ve arkasından kıvılcımlar alevler bom bom bom aşk patlaması nasıl olduysa![]()
Niye vermiyorsun diye sorarsın![]()
yarın annem oraya yollıcak beni eğer vermese gitmem ahahahah arkadaşım yedi bitirdi beni yeminle![]()
marg olma ihtimali kaç sence![]()
şaka bir yana cevap vermezse hemen istemiyor anlamı çıkarma çünkü daha dün sms i yok falan demiştir..
Oh oh maşallah nazar değmesinbir küslükten neler doğdu bak..
Benimde bir kız arkadaşım var , platonik birine tutuldu. Platonikte değil aslında . Çıktılar bu çocukla sözlendiler ettiler.Şimdi çocuk başka biri ile nişanlı.
Fakat çocuk nişanlısını seviyor mu sevmiyor mu belli değil..
Bizim kızda gönlü var gibi.
Çocuğun ailesi bizim kıızı istiyor nişanlısını değil
Takıldı çocuğa bildiğin depresyona girdi ya