• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Korkulcak bir şey yok bunda.
Sanki sonunda ölüm varmış gibi.
Eğer korkuyorsan hiç kalkışma bence =)
Bugun gittim hosgeldin dedi Merhaba nasılsın dedim iyiyim sen dedi iyiyim dedim.
Sonra yanına gdp seni rahatsz etmedim degilmi gcn akşam dedim hyr ddi emnmsn dedim yok yok sorun yok ddi.
Kasaya dogru gttm arkmdan oda geldi.
Bugun sms ypp msj aticm Ayhhhh:52:

Bugun gittim hosgeldin dedi Merhaba nasılsın dedim iyiyim sen dedi iyiyim dedim.
Sonra yanına gdp seni rahatsz etmedim degilmi gcn akşam dedim hyr ddi emnmsn dedim yok yok sorun yok ddi.
Kasaya dogru gttm arkmdan oda geldi.
Bugun sms ypp msj aticm Ayhhhh:52:

Hadi bakalım hayırlısı olsun ilk adımları attınız sayılır:52::52::52:

Beklemedeyim buralardayım ..:ssz::ssz:

Vee geldimmm :3:

Şimdi şöyle kii daha çok yeniyizz 3 ay oldu olucak :17:
Teee orta okul arkadaşımdı benim liseye geçerken bi konu yüzünden küsmüştük doğrusu ben küsmüştüm 5-6 sene görüşmedik hiç derken bi şekilde bi ortamda görüştük ve arkasından kıvılcımlar alevler bom bom bom aşk patlaması nasıl olduysa :17::9:

Bu aradaa kızlaar ben beyinn bayadır yoktum forumda 9 ay kadarcık 20 yaşındayım hemsireym bi özel hastanede ve üni sınavına hazırlandım bu sene.
İşte genel hatlarıyla beyin hepinizle tanısmak isterim. :61:

Vee geldimmm :3:

Şimdi şöyle kii daha çok yeniyizz 3 ay oldu olucak :17:
Teee orta okul arkadaşımdı benim liseye geçerken bi konu yüzünden küsmüştük doğrusu ben küsmüştüm 5-6 sene görüşmedik hiç derken bi şekilde bi ortamda görüştük ve arkasından kıvılcımlar alevler bom bom bom aşk patlaması nasıl olduysa :17::9:

Oh oh maşallah nazar değmesin :nazar: bir küslükten neler doğdu bak..:1:
Benimde bir kız arkadaşım var , platonik birine tutuldu. Platonikte değil aslında . Çıktılar bu çocukla sözlendiler ettiler.Şimdi çocuk başka biri ile nişanlı.
Fakat çocuk nişanlısını seviyor mu sevmiyor mu belli değil..
Bizim kızda gönlü var gibi.
Çocuğun ailesi bizim kıızı istiyor nişanlısını değil
Takıldı çocuğa bildiğin depresyona girdi ya

Oh oh maşallah nazar değmesin :nazar: bir küslükten neler doğdu bak..:1:
Benimde bir kız arkadaşım var , platonik birine tutuldu. Platonikte değil aslında . Çıktılar bu çocukla sözlendiler ettiler.Şimdi çocuk başka biri ile nişanlı.
Fakat çocuk nişanlısını seviyor mu sevmiyor mu belli değil..
Bizim kızda gönlü var gibi.
Çocuğun ailesi bizim kıızı istiyor nişanlısını değil
Takıldı çocuğa bildiğin depresyona girdi ya

Enee e peki kız istiyo oğlanın da gönlü var gibi diyosun peki o zaman bu oğlan ne diye o kızla nişanlanmış ki ikisinin de gönlü varsa niye olmuyo bu iş o kız girmesin de depresyona ben mi giriim margaa kız haklı

Back
X