- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #45.681
Günaydın cimcimeler.. =)
Gunaydin canim naber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın cimcimeler.. =)
Canim 6haftada basliyor 13 haftaya kadar devam ediyor ama sonrasi bunyeye kalmis kimisi doguma kadar devam ediyor kesinlikle ole bilgilenmek lazim ole paldir kuldur olmuyor
Gunaydin canim naber
İyi sayılırım fıstığım yeni kalktım . Hava bulutlu yağmur geliyor sanırım.. =) Senden naber
Iyi bende bugun erkenciyim bende fena degilim bugun iste bebeis kipirdastikca rahatsiz ediyo merak etme ben sizinle tecrubelerimi paylasirim![]()
Aynen aynen anlat bize bizde öğrenelim.Allah nasip ederse anne olduğumuzda sana bol bol dua ederiz. O demişti şunu yap demişti falan deriz..
Tekmeli anneni afffferinnnnn sanaaaaaaaa bebiş ya tuttum bunuhadi bi tekme daha
![]()
Kiz daha tekmelemiyor bacaciklari daha olmadi ama kipirdak bisi dun ultrasonda bakarken kipirdasip duruyodu hareketli olcak belli![]()
selo melo
hayırlı kandiller![]()
Seloyla melo kim kızımsağol canım sana da hayırlı kandiller..
Eylül zayıflayabildin mi hı![]()
Ama altta ki açıklamada kasları gelişiyor hareket ettirebiliyor diyo.
Ay bu bebek nasıl oluşuyor ya
Şimdi bu bebeğin kalp atışları başlamadı mı ? bacakları oluşmadan kalp atışından nasıl haberdar oluyorlar peki ? Biri bana anlatsın şunu![]()
selam verme şeklim
sağol canımm, 1 kilo veriyorum alıyorum hep o aralardayım![]()
Canim benim ilk kalp oluyor organ olarak 6haftada normal bi bebegin kalbi atmaya baslar simdi yavas yavas kaslari olusuyor buda onun hareket etmesini sagliyor kalp atışları bizimkinden daha hizli oluyor gormen duyman lazim gumbur gumbur ben dun kapida bekliyodum icerde bi kadn cihaza bagliydi bebegin kalbi sanki midemde atiyo gibi geldi![]()
Aynı yolda birlikte ilerliyoruz ne güzel yakında çatlak manyağı olacak vücudumuz.. Bu arada düşlediğin nişanlık nerde kızım ? İki don iki çoraptan başka bir şey göremedim resimde![]()
Eh yani öyle yapabilirdi doğru söylüyorsun..
Çekingen dedin acaba babandan dolayı mı bu kadar tepkisiz kalıyor..
Selamm margaa naber![]()
Çok güzelmiş, seni açar yakışır eylül ama şey zayıflaman lazım ciddi anlamda..
Zayıf olursan çok güzel taşırsın valla hayal ettim de şuan..