• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Asiri utangaç konuşurken yüzüme bile bakamadi.
Olabilir hiçbir fikrim yok ama cok kotu oldm .. bu kadar değersiz değilim yani sok olduk arkadaşımla.
Yine diyorum acaba gormemis olabilir mi bnm babam hic bakmaz mesaja falan.

Bi kac saat snra ondan hoslndgmi belirtn mesaj aticm zaten rezil oldum fazlada olamam ..:5:

Bu kadar arama yaptın mesaj attın geri dönmedi.
Bence söyleme artk hiç bir şey

Bebek seni uyandırır sen enişte beyi derken bu ramazan çok eğlenceli geçer sizin için :52::52::52:
Ay ne güzel ya kıskandım he :19::19::19::19:

Valla bakcaz artik eglenceli mi gecer nasil gecicek gorcez :1: allah tez zamanda seninde dualarini kabul etsin canim sen daha iyilerini yasa inşallah

Valla bakcaz artik eglenceli mi gecer nasil gecicek gorcez :1: allah tez zamanda seninde dualarini kabul etsin canim sen daha iyilerini yasa inşallah

Aminnnn canım. Bence güzel geçer..
Büyüdüğünde anlatırsın çocuğuna..
Böyle tekmeliyordun bi marga ablan vardı seni ramazan davulcusu bile yaptı dersin hahaha:9::9::9::9::9:

Anlatirim tabi canimm seninkiyle nasil gidiyor canim

Aynı değişen bir şey yok canım sabah kalkar kalkmaz aradım , güne sesini duyarak başlayayım dedim..:9: O zaman günüm daha eğlenceli gidiyor.Aksilik çıksa bile direnebilme gücü geliyo insana :52::52::52::52: o benden erken kalkıyor ..

Yaaaaaa yağmur geldi vallahiiii:27::27::27::27:

Back
X