• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hahahahahahahah ne olsun valla BDV'a konu açtım, uykusuzum! Sen nasılsın?:54: Sorma dişi kartalım, ona iltimas bitmez bendeeee:9:

Oooo uykusuz hallerden bende geçtim canım sabah 6 lara kadar burada durur kızlarla laflardır..
Uykun yoksa takıl bana hayatına yaşa beybeeeeeee:51::51::51::51:

Niye la ne sorununuz var :ssz::ssz::ssz: kanatlarını kırıversen aklı başına gelir çocuğun :52:

Oooo uykusuz hallerden bende geçtim canım sabah 6 lara kadar burada durur kızlarla laflardır..
Uykun yoksa takıl bana hayatına yaşa beybeeeeeee:51::51::51::51:

Niye la ne sorununuz var :ssz::ssz::ssz: kanatlarını kırıversen aklı başına gelir çocuğun :52:

Hahahahahhah o da bir Kartal, kanatlar kırılmıyor :ssz: valla biraz vurdumduymaz kendisi sağolsun bi vurucam duymayacak bir daha kararlıyımm :15:

Ciddiyiyim çağlacım , küçüklükten kalma bir şey. Böcek sanıp yemiyormuşum.Büyüdüm hala yemiyorum..
Kavunda yemiyorum. Bununda bir nedeni var. kokusunu pek sevmem :31::31::31:

B.k ye dediğini duyuyor gibiyim :27::27::27:

:9::9::9: yok kııız sana der miyim hiç ben bir insan senin kadar içten olamazz:ssz: ama hangi meyveyi sevdiğini merak ettim:27::27::27:

:9::9::9: yok kııız sana der miyim hiç ben bir insan senin kadar içten olamazz:ssz: ama hangi meyveyi sevdiğini merak ettim:27::27::27:

Ya aslında ben meyve sevmem.Ama yediklerim, çilek bol şekerli olcak , muz , şeftali , yeşil ekşi erik , kayısı , elma , kiraz ha bir de nar..

Nar yerken kendimden geçiyorum, yani kimse görmesin, ortadan iki yarıyorum , bir tanesine kafamı bi gömüyorum burun yanak gözlerim falan nar suyu oluyor :27::27::27::27:

sen hangi meyveleri seviyorsun :27::27::27:

Ya aslında ben meyve sevmem.Ama yediklerim, çilek bol şekerli olcak , muz , şeftali , yeşil ekşi erik , kayısı , elma , kiraz ha bir de nar..

Nar yerken kendimden geçiyorum, yani kimse görmesin, ortadan iki yarıyorum , bir tanesine kafamı bi gömüyorum burun yanak gözlerim falan nar suyu oluyor :27::27::27::27:

sen hangi meyveleri seviyorsun :27::27::27:

Hahahahaha nar yerken ben de öyleyim ıslak mendil, nar ve ben çok romantik oluyoruz:27::27: Ben senin sevmediğin o iki meyveyi ve diğer saydıklarını seviyorum ama çileği şekerli yemem :125:

Back
X