- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #46.661
Beşiktaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
Çıldırtcam seniiiiiiii naber canım =) ne var ne yok , sevgiliye gönderme yapıyorsun görmüyorum sanma![]()
Hahahahahahahah ne olsun valla BDV'a konu açtım, uykusuzum! Sen nasılsın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beşiktaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş![]()
Çıldırtcam seniiiiiiii naber canım =) ne var ne yok , sevgiliye gönderme yapıyorsun görmüyorum sanma![]()
Hahahahahahahah ne olsun valla BDV'a konu açtım, uykusuzum! Sen nasılsın?Sorma dişi kartalım, ona iltimas bitmez bendeeee
![]()
Oooo uykusuz hallerden bende geçtim canım sabah 6 lara kadar burada durur kızlarla laflardır..
Uykun yoksa takıl bana hayatına yaşa beybeeeeeee![]()
Niye la ne sorununuz varkanatlarını kırıversen aklı başına gelir çocuğun
![]()
Hahahahahhah o da bir Kartal, kanatlar kırılmıyorvalla biraz vurdumduymaz kendisi sağolsun bi vurucam duymayacak bir daha kararlıyımm
![]()
O zaman kırılmayan kanatlarına bin, uçursun seni![]()
İplemiyor mu diyorsun.. =) fazla üzerine gitme o yolun sonuna varır. Yani sana..![]()
Haklısın sanırım üstüne gitmemeliyim, işte ben de uçursun diyorum da...
Ah canım, ah ki ne ahh![]()
üstüne gitme bence de ..
Uçurur uçurur. O uçuramazsa bende bi kartalım sonuçta uçururum seni![]()
oleeeeyyy yaşasın dişi kartallar
![]()
Evet =) hava çok sıcak şuan pişiyorum.İki ekmek bir kola alıp gelin.. Sahura yemeklik beni yersiniz.. O derece sıcak yani..![]()
Ben de piştim burada, geliyorummm karpuz da getiricem![]()
Ben karpuz yememmmmmm içindekilerini böcek sanıyorum![]()
Neee hahahahahahahakız ben sana kavun alırım sen iste
![]()
Ciddiyiyim çağlacım , küçüklükten kalma bir şey. Böcek sanıp yemiyormuşum.Büyüdüm hala yemiyorum..
Kavunda yemiyorum. Bununda bir nedeni var. kokusunu pek sevmem
B.k ye dediğini duyuyor gibiyim![]()
yok kııız sana der miyim hiç ben bir insan senin kadar içten olamazz
ama hangi meyveyi sevdiğini merak ettim
![]()
yok kııız sana der miyim hiç ben bir insan senin kadar içten olamazz
ama hangi meyveyi sevdiğini merak ettim
![]()
muz yer o muz cok sever maymun famılyasından kendısı![]()
Severimmm annem hamileliğinde çok muz yemiş, bende doğal olarak muz seviyorum fakat kabızlıktan ötürü günde bir tane bile yiyemiyorum şu aralar..
Ikın ıkın öf be kanka![]()
Ya aslında ben meyve sevmem.Ama yediklerim, çilek bol şekerli olcak , muz , şeftali , yeşil ekşi erik , kayısı , elma , kiraz ha bir de nar..
Nar yerken kendimden geçiyorum, yani kimse görmesin, ortadan iki yarıyorum , bir tanesine kafamı bi gömüyorum burun yanak gözlerim falan nar suyu oluyor
sen hangi meyveleri seviyorsun![]()
muz yer o muz cok sever maymun famılyasından kendısı![]()
Selam betüş =) naber..![]()