- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.721
of sorma yaaldım bir kaç kilo işte ramazanda çok yemeye başladım ben anlamadım ama gece yemeklerinden dolayı herhalde
Ay kız iyi ettin vallahi he benim birileriyle konuşmaya ihtiyacım varmış sıkıntım geçti biraz sağol
Yürü git
Ben olsam sırf bana eziyet olsun diye kendimi karpuzların içine atardım hahahah hiç işkenceye yatkınlığın yok be..
seni alan koca yaşadı oh
Yok sana bir daha telefon numaraıs
niye la naaaaptımki ben sana:86::86::86::86:
zevk almaya bakarım napıyım
bende çikolatalı pasta tarıfı ısterım o zaman
ayyy bende iftarda o kdar çok yiyorumki, sanki ömrü billah bi daha yemek yüzü görmeyecek gibi, sahur falan yapamıyorum midemin doluluğundan..
avatarıma bulaşanı pıçaklarım:104::104::104::104::104:, senin avatar bende bu etkiyi bırakıyor olabilir, böyle dinlenip dinlenip dövmelik.. dövücen dövücen, tam köşeye çekilip dinlenecekken, tipe bakıp bidaha kalkıp dövücen
ayy şaka yapıyom kızmıyon dimiii
Ben bilmem ki pasta börek çörek
dur o zaman sana atcam sucuhadi hadiiii ramazana atma suçu şimdiii
Ay demii.. Ben bide yemek yememin yanında kola icmemen gerekirken kac gundur aksam bi basliyorum geceye kadar iciyorum. Kolada cok sisirior insani
avatarıma bulaşanı pıçaklarım:104::104::104::104::104:
(not :hayır kızmadım)
ogren o zaman
Ben bilmem ki pasta börek çörek
bende sana bok atarımmmmdur o zaman sana atcam sucu
ayy işte şimdi içtim bi tane daha iftarda da içmiştim, bitane daha doldurucamm pööööffff
Karpuz çekirdekleri ve sen. Ben beni alanın yaşayacağını düşünmüyorum:26: ya seni alacak adam karpuz seviyorsa o da var bak büyük konuşma
Niye yoksa sende beni abine almazmısınavatarıma bulaşanı pıçaklarım:104::104::104::104::104:
(not :hayır kızmadım)
ogren o zaman
Ayıp ayıp bende ne hanım hanim kız marifetli kız diyodum kendi kendime.. Cocuk 6 gün snra askerden gelcek ne yedirceksin geldhginde hi
Nerelisiniz kızlar, adınız soyadınız ne yaşınız kaç evli bekar çocoluklu çoluksuztc kimliklerinizle tanıtın bakam
Niye yoksa sende beni abine almazmısın
Sevgilim tatlı işi sevmiyor sadece sütlü tatlı seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?