İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben olsam sırf bana eziyet olsun diye kendimi karpuzların içine atardım hahahah hiç işkenceye yatkınlığın yok be..
seni alan koca yaşadı oh

Karpuz çekirdekleri ve sen. Ben beni alanın yaşayacağını düşünmüyorum:26: ya seni alacak adam karpuz seviyorsa o da var bak büyük konuşma

niye la naaaaptımki ben sana:86::86::86::86:

zevk almaya bakarım napıyım

, senin avatar bende bu etkiyi bırakıyor olabilir, böyle dinlenip dinlenip dövmelik.. dövücen dövücen, tam köşeye çekilip dinlenecekken, tipe bakıp bidaha kalkıp dövücen

ayy şaka yapıyom kızmıyon dimiii

avatarıma bulaşanı pıçaklarım:104::104::104::104::104:
(not :hayır kızmadım)
Ben bilmem ki pasta börek çörek

ogren o zaman

Ay demii.. Ben bide yemek yememin yanında kola icmemen gerekirken kac gundur aksam bi basliyorum geceye kadar iciyorum. Kolada cok sisirior insani

ayy işte şimdi içtim bi tane daha iftarda da içmiştim, bitane daha doldurucamm pööööffff

ogren o zaman

Nerelisiniz kızlar, adınız soyadınız ne yaşınız kaç evli bekar çocoluklu çoluksuz tc kimliklerinizle tanıtın bakam

ogren o zaman
Niye yoksa sende beni abine almazmısın

Ayıp ayıp bende ne hanım hanim kız marifetli kız diyodum kendi kendime.. Cocuk 6 gün snra askerden gelcek ne yedirceksin geldhginde hi

Sevgilim tatlı işi sevmiyor sadece sütlü tatlı seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…