- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.941
Çıkıp çıkıp nereye kayboluyorsun
Bende sabah kolumun uyuşmasına uyandım biraz daha üzerine yatmış olsaydım keserlerdi kolumu kan dolaşımı 0
Allah iyiliğini versin. :)) Annem bu konuları hallediyor ne yani elektronik eşyadan anlamıyorum diye mi titiz değilim.Makine ve çamaşır makinesinden titiz olmana rağmen anlamayışın benim ki de titizim diye geçinir ama benden beter
Meleğim meleğim esen meleğimmmmm nerelerdesin meleğimmmmmAllah iyiliğini versin.) Annem bu konuları hallediyor ne yani elektronik eşyadan anlamıyorum diye mi titiz değilim.
Bana selam verdin kayboldun ortalıklardan.. Tabi askerin gelince sende girmez oldun hayırsız..Abooo dikkatli olsana
Canımın içi buradayım. :)Meleğim meleğim esen meleğimmmmm nerelerdesin meleğimmmmm
Napıyorsun tatlım =)Canımın içi buradayım.
Maalesef Süleyman Seba vefat etmiş. Durumları az çok biliyorsun bizimki yasta. Onu teselli etmeye çalışıyorum işte canım. Sen?Napıyorsun tatlım =)
Aynı durum bizde de mevcut..Maalesef Süleyman Seba vefat etmiş. Durumları az çok biliyorsun bizimki yasta. Onu teselli etmeye çalışıyorum işte canım. Sen?
Aklıma sen geldin zaten. Kendisi ve nişanlısı da üzülmüştür dedim.Aynı durum bizde de mevcut..
Allah rahmet eylesin üzülmemek elde değil..
Benimki mübarek son dakika haber bülteniyle aynı çalışıyor. Onun mesajıyla,haberin son dakika mesajı telefonuma aynı anda geldi..Aklıma sen geldin zaten. Kendisi ve nişanlısı da üzülmüştür dedim.
Bjk kanalı açıksa falan. Malum hiç kapanmıyor o kanal.Benimki mübarek son dakika haber bülteniyle aynı çalışıyor. Onun mesajıyla,haberin son dakika mesajı telefonuma aynı anda geldi..
Benimki mübarek son dakika haber bülteniyle aynı çalışıyor. Onun mesajıyla,haberin son dakika mesajı telefonuma aynı anda geldi..Aklıma sen geldin zaten. Kendisi ve nişanlısı da üzülmüştür dedim.
Kıskandın mı kız beşiktaştan sevgilini..Bjk kanalı açıksa falan. Malum hiç kapanmıyor o kanal.
Oy dağlar. Tövbe yarabbim o nasıl bir minder ya.Benimki mübarek son dakika haber bülteniyle aynı çalışıyor. Onun mesajıyla,haberin son dakika mesajı telefonuma aynı anda geldi..
Kıskandın mı kız beşiktaştan sevgilini..
Ay ben osuruk minderi buldum sitenin tekinde one ki ya öyle hahaha
Özelden link atıcam hahaha ne ilginç şeyler varya
Oy dağlar. Tövbe yarabbim o nasıl bir minder ya.
Özelden link atıcam hahaha ne ilginç şeyler varya
Canım yaa pcden girmiyorum pekBana selam verdin kayboldun ortalıklardan.. Tabi askerin gelince sende girmez oldun hayırsız..
Canım yaa pcden girmiyorum pekBana selam verdin kayboldun ortalıklardan.. Tabi askerin gelince sende girmez oldun hayırsız..
Günaydın canım. :)Özelden link atıcam hahaha ne ilginç şeyler varya
Günaydın gül lokumu =) Bence smileylara çok rahat ulaşılıyor yahu...selamlar
bu smileyi bulmak için uzun uzun smiley sayfasına bakındım yaaww
yerleri değiştiği için bulmak zor oluyor
Günaydın melek =) Dün osuruk torbasını göstericem diyip uyuyakalmışım..Günaydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?