İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Az önce ıslattım attım inşallah kalmaz bundan öncekilere hemen müdahale etmediğim için hep kaldı..
Su damlamış gibi iz kalıyor ayar alıyorum
Ben de diş macunu lekesi manyağıyım. Akıllanmam, uslanmam. Üzerimi değiştirdikten sonra dişlerimi fırçalarım hep leke olur tekrar değiştirmek zorunda kalırım. Sil sil geçmiyor da.

Ben de diş macunu lekesi manyağıyım. Akıllanmam, uslanmam. Üzerimi değiştirdikten sonra dişlerimi fırçalarım hep leke olur tekrar değiştirmek zorunda kalırım. Sil sil geçmiyor da.

Kız onun lekesi geçiyor nasıl geçmiyor en zor leke yağ lekesi bence ..
Küçükken annem dişlerini fırçalamadan yatma derdi, uyuşuk uyuşuk yarım yamalak fırçalarken bende az bulaştırmadım hani

Kız onun lekesi geçiyor nasıl geçmiyor en zor leke yağ lekesi bence ..
Küçükken annem dişlerini fırçalamadan yatma derdi, uyuşuk uyuşuk yarım yamalak fırçalarken bende az bulaştırmadım hani
Ne kadar silersen sil orada sanki su damlamış gibi leke kalıyor. Hatta yiğenimin ıslak mendilleriyle siliyorum o çok kaliteli diye o bile fayda etmiyor.
O kadar dikkat ederim yine damlar yine damlar..

Ne kadar silersen sil orada sanki su damlamış gibi leke kalıyor. Hatta yiğenimin ıslak mendilleriyle siliyorum o çok kaliteli diye o bile fayda etmiyor.
O kadar dikkat ederim yine damlar yine damlar..

İki dakika suya tutsan çıkacak ama benim de bir huyum vardır çamaşırlarımı annemden gizli hep kısa programda atarım..
Yakaladığında makineyi durdurup uzun programa alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…