- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #46.921
Hoşbulduk reis. :)
Cumartesi gunu safak dogan gunes diyecegim insallah :)
Buyur canım ?Hoşbulduk canım napıyorsun =) bir şey soracağım
Buyur canım ?
Hemen ısla sonra biraz beklet ve çamaşır makinesine at. Yarın da güneşe as kurusun. Inşallah geçer.Yemek yerken yemeğin yağsı döküldü bluzuma. Sence çıkar mı ? Daha öncede olmuştu , ben çıkaramamıştım..
Hemen ısla sonra biraz beklet ve çamaşır makinesine at. Yarın da güneşe as kurusun. Inşallah geçer.
Ben de diş macunu lekesi manyağıyım. Akıllanmam, uslanmam. Üzerimi değiştirdikten sonra dişlerimi fırçalarım hep leke olur tekrar değiştirmek zorunda kalırım. Sil sil geçmiyor da.Az önce ıslattım attım inşallah kalmaz bundan öncekilere hemen müdahale etmediğim için hep kaldı..
Su damlamış gibi iz kalıyor ayar alıyorum
Ben de diş macunu lekesi manyağıyım. Akıllanmam, uslanmam. Üzerimi değiştirdikten sonra dişlerimi fırçalarım hep leke olur tekrar değiştirmek zorunda kalırım. Sil sil geçmiyor da.
Ne kadar silersen sil orada sanki su damlamış gibi leke kalıyor. Hatta yiğenimin ıslak mendilleriyle siliyorum o çok kaliteli diye o bile fayda etmiyor.Kız onun lekesi geçiyor nasıl geçmiyor en zor leke yağ lekesi bence ..
Küçükken annem dişlerini fırçalamadan yatma derdi, uyuşuk uyuşuk yarım yamalak fırçalarken bende az bulaştırmadım hani
Ne kadar silersen sil orada sanki su damlamış gibi leke kalıyor. Hatta yiğenimin ıslak mendilleriyle siliyorum o çok kaliteli diye o bile fayda etmiyor.
O kadar dikkat ederim yine damlar yine damlar..
Şu bulaşık makinesi çamaşır makinesi olayını bir ben öğrenemedim. Hiç çabam da yok ama neyse.İki dakika suya tutsan çıkacak amabenim de bir huyum vardır çamaşırlarımı annemden gizli hep kısa programda atarım..
Yakaladığında makineyi durdurup uzun programa alıyor
Şu bulaşık makinesi çamaşır makinesi olayını bir ben öğrenemedim. Hiç çabam da yok ama neyse.
Ama aksine aşırı titizimdir.Bende son 2 senedir biliyorum dert etme
Burcun ne =)Ama aksine aşırı titizimdir.
Başak. :)Burcun ne =)
Çıkıp çıkıp nereye kayboluyorsun
Başak. :)
Basim cok agriyordu erkenden yattim kuzum gunaydiin
Günaydın canım. Seni bu tahmine iten özelliğim nedir? :))Günaydın =) Tahmin ettiğim gibi benim ki de o burçtur
Günaydın canım. Seni bu tahmine iten özelliğim nedir? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?