- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #47.741
uzun zamandır yanlızım ne dersin konu açayımmı banlanırmıyımHerkes seferber olur :) Sevgilinden yeni mi ayrıldın, uzun zaman mı oldu yanlız olalı :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun zamandır yanlızım ne dersin konu açayımmı banlanırmıyımHerkes seferber olur :) Sevgilinden yeni mi ayrıldın, uzun zaman mı oldu yanlız olalı :)
:) Konu açınca banlanmıyorsun :) Hakaret edince banlanıyorsun gönül rahatlığıyla açablirsin. Fazla fazla taşırlar konunuuzun zamandır yanlızım ne dersin konu açayımmı banlanırmıyım![]()
yarın açayım şimdi işten çıkmak üzereyim:) Konu açınca banlanmıyorsun :) Hakaret edince banlanıyorsun gönül rahatlığıyla açablirsin. Fazla fazla taşırlar konunu![]()
Takipte kalayım bende gelir fikir veririmyarın açayım şimdi işten çıkmak üzereyim
Hap canim benim kullandim minacik bisi normalde dr verdigini kullanmıyorum o biraz buyukTadı nasıl, şurup gibi birşey mi?
Hmm Bakalım belki benim zamanımda başka şeyler çıkarırlar :) Her dönem başka birşey uyguluyorlar.Hap canim benim kullandim minacik bisi normalde dr verdigini kullanmıyorum o biraz buyuk
Sana özel hoş geldin diyorum harbimmmmselam beybilerr![]()
BanaSana özel hoş geldin diyorum harbimmmm![]()
Sen benim namusumsun
ovvv.. O nasıl birşeydi![]()
İyi madem, Bende benimkini doyurup geleyim :) Hasta olmuş nazlanıyorduöyle tabiiii siteyi gezip geliyorum bebeğim
Folik asit bayadir var ama bence herseyin dogali iyidir saglikli beslendin mi tamamdirHmm Bakalım belki benim zamanımda başka şeyler çıkarırlar :) Her dönem başka birşey uyguluyorlar.
Naber canimöyle tabiiii siteyi gezip geliyorum bebeğim
geçmiş olsun canım bizde şimdi yemekten kalktık =)İyi madem, Bende benimkini doyurup geleyim :) Hasta olmuş nazlanıyordu![]()
rahatsızım biraz canım sen nasılsınNaber canim
Gecmis olsun canim neyin var bende butun gun temizlik yaptim yorulmusumrahatsızım biraz canım sen nasılsın
Hos buldum da o sondaki smiley neSana özel hoş geldin diyorum harbimmmm![]()
Sen bilmiyomusun onun dil hep dışarda :) sevgilisine yapmadığı kaprisi bize yapıyorHos buldum da o sondaki smiley ne![]()
![]()