- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #47.781
Seslendim size duymadiniz beniKuzu sen napıyon sessiz sessiz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seslendim size duymadiniz beniKuzu sen napıyon sessiz sessiz :)
Aaa 9 ayda az değilmiş ama. Ayip hakikaten. Ayni sehirdesiniz bir de olmaz yani. Ben olsam küserdim senle  Karşıda oturuyor, benimki de hiç sevmez bir yere gitmeyi, 9 aydır gitmedik, çağırıp duruyorlar, utanıyorum artık gitme muhabbeti olunca :) Aradan çıkaralım dedim hazır doğum günüde gelmişken ama beyfendi hasta oldu bakalım düzelmezse kıyıpta götüremem tabi :)
Daya zencefilli cayi sabaha turpKarşıda oturuyor, benimki de hiç sevmez bir yere gitmeyi, 9 aydır gitmedik, çağırıp duruyorlar, utanıyorum artık gitme muhabbeti olunca :) Aradan çıkaralım dedim hazır doğum günüde gelmişken ama beyfendi hasta oldu bakalım düzelmezse kıyıpta götüremem tabi :)
Ne zaman seslendin kiz hamileSeslendim size duymadiniz beni![]()
Cok olmadiNe zaman seslendin kiz hamile![]()
Gulleri severimbaristik![]()
Baristik mii ![]()
Seni kandiracagimi biliyordum,hemen agima dustun yavrum Gulleri severimbaristik![]()
Kotu yola mi duscem simdi abboowwSeni kandiracagimi biliyordum,hemen agima dustun yavrum ![]()
Kendime bi kacis yolu bulayimEh yani kacinilmaz son![]()
![]()
Kacamazsiiinnn agima dustunnn. Sende meyilliymissin ama bi demet çiçeğe tav oldun ne isKendime bi kacis yolu bulayim![]()
Aci bana ablaaa hamile kadinim bennnKacamazsiiinnn agima dustunnn. Sende meyilliymissin ama bi demet çiçeğe tav oldun ne is![]()
![]()
Görüşürüz tatlimmNese hatunlar ben kactim benim kocis geliyomus yarin görüşürüz![]()
Zencefil yokDaya zencefilli cayi sabaha turp![]()
Gitmiş ya :) ben sana Whatssap tan bir şey yazmıştım bakmamışsın :)Görüşürüz tatlimm![]()
Nerdeydin kizzz. Aa telefonumun wifisi kapali acatim hemenGitmiş ya :) ben sana Whatssap tan bir şey yazmıştım bakmamışsın :)
Valla aradı biraz önce erteleme dedi tamam dedim :)Aaa 9 ayda az değilmiş ama. Ayip hakikaten. Ayni sehirdesiniz bir de olmaz yani. Ben olsam küserdim senle  hemde dogum gunuymus ablanin gitmeniz farz gibi bisey  
![]()