- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #47.841
Vizyonda mı?
Evet vizyonda :) izleyin bence mutlaka (+18 sahne de var ama haberiniz olsun da)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vizyonda mı?
@ yapınca bildirim gelmeyeceğini biliyorumda, sen geçmişe bakıyosun diye yazıyorum![]()
Arkadaşlarla gitmeyek o zamanEvet vizyonda :) izleyin bence mutlaka (+18 sahne de var ama haberiniz olsun da)
Kaçırmazsın sen :) helede biliyon sen yokken illa kulağını çınlattığımıTek topikte takilinca gecmisi olumak kolay oluyor da bikac topik olunca zor oluyor :) biraz hizli geciyorum kacirdigim olursa soylersin bana yazdigin kacirdigim bisey olursa :)
Arkadaşlarla gitmeyek o zaman![]()
Kaçırmazsın sen :) helede biliyon sen yokken illa kulağını çınlattığımı![]()
Alırım tabi hatta şimdi terk et hemen alayım, ciddiyim bakEsinle git zaten evliliklerin kotu hale gitmesiyle de alakali baya
Eveeet :) kardesinle aramizda 1 yas varmis sevgilim beni terkederse beni alacan mi gorumce olarak soyle bakalim![]()
Alırım tabi hatta şimdi terk et hemen alayım, ciddiyim bak![]()
Evett 4aydan ne olacak :) kuzenim oğlundan 2 yaş büyük biriyle evlendi :)Yıl olarak ben büyüğüm ama sanirim 4 ay buyugum ondan ocak dogumlu muydu![]()
Evett 4aydan ne olacak :) kuzenim oğlundan 2 yaş büyük biriyle evlendi :)
Ablamla eniştem arasında da 1 yaş var, bunlar normal şeyler, hem gelinim olcan daha ne istiyorsun :)Taabi canım 4 aydan nolcakBenim annem babamdan 10 ay buyuk :)
Sirf gelinlik icin yaniHehe gelinlik giycem ben daha kacinca giyemem kii :)
Sinemaya gittim, kafeye gittim oyle klasik yani ekstrem bir sey yapmadim :)
----------
kizlar ya KAYIP KIZ harika bir film dumur oldum mutlaka izleyin
Ablamla eniştem arasında da 1 yaş var, bunlar normal şeyler, hem gelinim olcan daha ne istiyorsun :)
Resmini görmem lazım :):) :) ya benim bekar bi kuzenim var asil ona evlencek biri bulmamiz lazim simdi benim yasim kucuk yaaa o kuzenim de abla gibidir bana 32 yasinda o da annemgil cok uzuluyo ben evlenirsem ondan once diye ya cok skntili bi durum![]()
Sirf gelinlik icin yani![]()
yabanci mi film canim?
Resmini görmem lazım :)
Ekleşek özelden desene bunuHehe ya kismeti mi bagli nedir bir turlu kimseyle olmuyoo yaa sence umut var mi? Bi de insan araci olmaktan korkuyo ya kotu olursa sonucu diye
Ya biz bu kdr samimiyiz nye faceden ekleşmiyoz![]()
Ekleşek özelden desene bunu
öyle birşey yok canım, ben inanmıyorum kısmet bağına falan anlaşamıyodur, vardır bir eksik
Himm merak ettim  izliycemSirf gelinlik icin heheh
Yabanci film evet david fincher filmi :)
Himm merak ettim  izliycem![]()