- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #47.821
Sorma ya odamda tedirginimHeeetaktın kiza ha
![]()
hep fantezi kuruyon dimi nomissiz

![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma ya odamda tedirginimHeeetaktın kiza ha
![]()
hep fantezi kuruyon dimi nomissiz

![]()
Kucaga düşeceksin diye mi,biri kucaginiza dusecek diye mi tedirginsin Sorma ya odamda tedirginiminsanın kendi evinde kendini rahat hissetmemeside kötü
![]()
Valla bende suphelenmeye basladim pembisss
Biri düşemez ben en üstteyim :) Fazla kaşındım, başıma gelebilme olasılığı yüksekKucaga düşeceksin diye mi,biri kucaginiza dusecek diye mi tedirginsin ![]()
Hımmm Biri düşemez ben en üstteyim :) Fazla kaşındım, başıma gelebilme olasılığı yüksek![]()
Kötü bir insanmıyımHımmm evet,sanırım hak ettin
![]()
Ama komiktiYok da cok dalga gectin kizla![]()
![]()
Ya simdi ben gulmedim desem yalan olcakAma komiktiAllah var üzüldüm de ama daha çok güldüm tabi
![]()
Yalan söylesen ne olacak, güldün ki kahkaha attın kulaklarımla duydumYa simdi ben gulmedim desem yalan olcak![]()
traji komik bir olay
![]()
Bak simdiYalan söylesen ne olacak, güldün ki kahkaha attın kulaklarımla duydum![]()
1 günde ne çabuk ayaklandın :) maşallahEheh ya :) yalniz bildirim gelmiyor @ yapip rumuz yazinca ya gecmise baktigim icin gordum :)
Eee iyilestim evde durur muyum hic yeni geldim daha :) anca gelebildim buraya :)
1 günde ne çabuk ayaklandın :) maşallah
İyi bari grip en az 3 gün sürer ya, seni süründürmemiş :)Ben cabuk iyilesirim ya masallahm var o konuda :) 1 gun yatarim hic kalkmadan, ee oyle pek isim gucum yok tum gun yatma imkanim oluyor :)
Heh iyi kacmamissin pembisEheh ya :) yalniz bildirim gelmiyor @ yapip rumuz yazinca ya gecmise baktigim icin gordum :)
Eee iyilestim evde durur muyum hic yeni geldim daha :) anca gelebildim buraya :)
İyi bari grip en az 3 gün sürer ya, seni süründürmemiş :)
Heh iyi kacmamissin pembisnereleri gezdin kıızzz
@ yapınca bildirim gelmeyeceğini biliyorumda, sen geçmişe bakıyosun diye yazıyorumEheh ya :) yalniz bildirim gelmiyor @ yapip rumuz yazinca ya gecmise baktigim icin gordum :)
Vizyonda mı?Yani tam olarak iyilesmedim ama disari cikacak kadar iyilestimm :) :)
Hehe gelinlik giycem ben daha kacinca giyemem kii :)
Sinemaya gittim, kafeye gittim oyle klasik yani ekstrem bir sey yapmadim :)
----------
kizlar ya KAYIP KIZ harika bir film dumur oldum mutlaka izleyin