- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.881
ödev yapcan ozmanel mahkum
Dinsizin hakkinda imansiz gelir diye bi laf vardi uyuyor mu buraya
Geçmiş olsun canımBende kalp var ya öksürmekten kalbime sancı girdi ben cıkayım canım yatayım öpuyorum gorusuruz :)
Yaparim yaparim bende laf cok gevezeyimdir
Bende kalp var ya öksürmekten kalbime sancı girdi ben cıkayım canım yatayım öpuyorum gorusuruz :)
günaydınnnn burdamısınGeçmiş olsun canımAllah rahatlık versin
Günaydın oglene gelir canimgünaydınnnn burdamısın
bana koca arayacaktık bdv ye konu açıpGünaydın oglene gelir canim
Gordum dun derdim gel kardesime alim ama benimki pinkoninkindende citirbana koca arayacaktık bdv ye konu açıp
bdv ye konu açınca komedi olur heee yada bit pazarına koca arıyorum başlığı ile düşünseneGordum dun derdim gel kardesime alim ama benimki pinkoninkindende citir
bdv ye konu açınca komedi olur heee yada bit pazarına koca arıyorum başlığı ile düşünsene
bekleyelim bakalım canim biz tanışmış mıydık kbakma çok unutkanlaştımpinko yu beklesek mi
olsun yeniden tanışalım ben 27 yaşındayım istanbuldayım başımdan bir evlilik geçtibekleyelim bakalım canim biz tanışmış mıydık kbakma çok unutkanlaştım
bende 23 yaşındayım bi yılılık evliyim antalyadayım kendi şirktimizde çalışıyorum bi süredir ihtiyaç oldukça gidiyorumolsun yeniden tanışalım ben 27 yaşındayım istanbuldayım başımdan bir evlilik geçti
bir şirkette asistan olarak çalışıyorum
ne güzel hamilesin de zaten cinsiyeti nebende 23 yaşındayım bi yılılık evliyim antalyadayım kendi şirktimizde çalışıyorum bi süredir ihtiyaç oldukça gidiyorum
kız olcak hayırlısıyla canımne güzel hamilesin de zaten cinsiyeti ne
88'liyim canım. neden ki :)Harbi sen kac dogumluydun
nbeer88'liyim canım. neden ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?