- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.921
Anca gelebildim canım açtın mı konunugünaydınnnn burdamısın
GeldimmGünaydın oglene gelir canim
Beni bi sürü öpSeni daha çok öpesim var
hayırr seni bekledim :) başlık ne olsunAnca gelebildim canım açtın mı konunu
ımmm... Pamuk27 için elelehayırr seni bekledim :) başlık ne olsun
Katliamda çıkabilir yanlız :) Sataşanlar, dalga geçenlerhayırr seni bekledim :) başlık ne olsun
ablalar teyzeler diye başlayayımKatliamda çıkabilir yanlız :) Sataşanlar, dalga geçenlerHazırmısın linç edilmeye
Şirin başlığın seni linçten kurtarmazablalar teyzeler diye başlayayım
6 yıl oldu tam daŞirin başlığın seni linçten kurtarmaz
Sen bir evlilik mi yaptın? Ne zaman bitti?
Maşallah epey olmuş enkazdan çıkmışsındır :) Çocuk falan yok demi?6 yıl oldu tam da
sorma hayatım zindan oldu mahvoldum ama artık evlenmek anne olmak istiyorumMaşallah epey olmuş enkazdan çıkmışsındır :) Çocuk falan yok demi?
Hiç kimseyle görüşmedin mi? Birini bulamaman mı sorun, yoksa beğenmiyormusun?sorma hayatım zindan oldu mahvoldum ama artık evlenmek anne olmak istiyorum
aslında sorun şu ben işi olan çalışkan birini istiyorum evi arabası olmasın zamanla herşey olur ama malesef çalışkan işi gücü olan birini bulamıyorumHiç kimseyle görüşmedin mi? Birini bulamaman mı sorun, yoksa beğenmiyormusun?
Hmm, sen sorumluluk sahibi istiyorsun. Çok şey istemiyorsun aslında, kalmamışmı öyle erkek yaaslında sorun şu ben işi olan çalışkan birini istiyorum evi arabası olmasın zamanla herşey olur ama malesef çalışkan işi gücü olan birini bulamıyorum
Hastaneye gidiyorum canim esin nasil olduGeldimm
Napıyosun?
Akşam biraz ateş falan uğraştırdı biraz ama şimdi iyiymiş, sabah uyuyakalmışım ilaçta veremedim :) Aşımı yaptırcan sen?Hastaneye gidiyorum canim esin nasil oldu
balık burcuyumHmm, sen sorumluluk sahibi istiyorsun. Çok şey istemiyorsun aslında, kalmamışmı öyle erkek yaBurcun ne?
Eneeee kız ondan ben yapışmışım sanabalık burcuyum
Gecmis olsun bakalim canim kanuyusmazligi ignesi olcamAkşam biraz ateş falan uğraştırdı biraz ama şimdi iyiymiş, sabah uyuyakalmışım ilaçta veremedim :) Aşımı yaptırcan sen?
Günaydın günaydın olack o yaaGunaymadi canim tunaydin dicektin heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?