- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #47.981
ayın 24 ünde 28 olcam, sonra yıl atlayacak ben 29 demem gerekirken 28 diycemkaç yaşındaydınn
1 ablayım ben
30 a 1-2 merdiven kalmış yaniiayın 24 ünde 28 olcam, sonra yıl atlayacak ben 29 demem gerekirken 28 diycem86 lıyım da büyümeyi kabul etmiyorum
30 a 1-2 merdiven kalmış yanii
Ben evde kalmışlığınla ilgili senin üstüne gelmiyorum sonuçtatamamm tamammm
Ben evde kalmışlığınla ilgili senin üstüne gelmiyorum sonuçta
Hassas yerlerimizden vurmayalım
dur daha 22 yaşıma bile girmedim daha 21 yaşındayım
ben yüz vermiyom bikerem yoksa isteyen varrrOlsun sevgilin bilem yok ama
Yok artık :) Aman aman ne kadar geç evlilik o kadar çok huzurben yüz vermiyom bikerem yoksa isteyen varrr
hatta evlenmek isteyende
var :)Yok artık :) Aman aman ne kadar geç evlilik o kadar çok huzur
Aminn :) Evlilik hem biraz şans işi, birazda kendimiz bile bile lades diyoruz, Karşındakinin ne olduğu belli aşığım deyip, kötü huylarını gözardı etmemek lazım, aşkından ölsende iş evliliğe gelince mantığını devreye sokman lazımvar :)
hayırlısı olsunda huzurlu-mutlu olayımda pişman olmayımda olur elbet evlilikdetabii geç olmasın
aynen canım aşk evliliğide olmalı mantıkda önemli olan dengeyi kurman :)Aminn :) Evlilik hem biraz şans işi, birazda kendimiz bile bile lades diyoruz, Karşındakinin ne olduğu belli aşığım deyip, kötü huylarını gözardı etmemek lazım, aşkından ölsende iş evliliğe gelince mantığını devreye sokman lazım
Çok mantıklı bakıyorsun, aklı başında kızsın, bu bakışla mtlu olursun zaten, inşallah tabiaynen canım aşk evliliğide olmalı mantıkda önemli olan dengeyi kurman :)
ben sadece mantık olsun istemedim sonuçda o kişiyle bir ömür beraber geçirilecek içinde aşkda olmalı iyiki demelisin keşke dememelisin :)
Amin canım inşAllah :)Çok mantıklı bakıyorsun, aklı başında kızsın, bu bakışla mtlu olursun zaten, inşallah tabi
Ben kendime gelmeden akşam oluyorAmin canım inşAllah :)
Ben kendime gelmeden akşam oluyorNe biçim yaşıyorum ben yaa
Mesela bugün 2 yi geçiyordu kalktığımda :) Günden birşey anlamadan akşam oldu, birazdan benimki işten gelecek yanigünü 8 saati uyanıkmsın yaa
eh sabahın 5inde uyursan tabii 2de kalkarsınMesela bugün 2 yi geçiyordu kalktığımda :) Günden birşey anlamadan akşam oldu, birazdan benimki işten gelecek yani
Tamam saahın 5 inde uyuyorumda günden faydalanmıyorum
Burda laklak yapıyorum :) İşlerimde var onları yapıyorumeh sabahın 5inde uyursan tabii 2de kalkarsın12de yat olmadı 1de 5e kadar napiyon yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?