- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.021
Sabah aç karına şekersiz olanı diyet listelerinde var ama bilmiyorum ki. Kaç kilosun :)olsun
zayıflamam lazımm pink zayıflamam kahve zayıflatırmı sence
61,4 kg işe giderken zor veriyordum ama evde rahatım yani iş yerindeki gibi çok acıkmıyorum 3 haftada 1,5 kg verdim şimdilik iyi gidiyorum amaSabah aç karına şekersiz olanı diyet listelerinde var ama bilmiyorum ki. Kaç kilosun :)
90 kiloda olanlar beraber zayıflıyor diye bir topik var orayada gidiyorum cumadan cumaya tartılıyorlar. Diyet falanda var gel istersen. Meyra 3 kilo vermiş 1 haftada61,4 kg işe giderken zor veriyordum ama evde rahatım yani iş yerindeki gibi çok acıkmıyorum 3 haftada 1,5 kg verdim şimdilik iyi gidiyorum ama:)
bana özelden linkini atsana canım :)90 kiloda olanlar beraber zayıflıyor diye bir topik var orayada gidiyorum cumadan cumaya tartılıyorlar. Diyet falanda var gel istersen. Meyra 3 kilo vermiş 1 haftada
Pembiş , ne yaptın kuzu senişnkiyle durum aynı mı canım
Birsürü zayıflama topiği var, bunun süresini bilmiyorum ama takılıyorum işte :)bana özelden linkini atsana canım :)
88'liyim canım. neden ki :)
ben pek fazla takip edemiyorum öyle kopuyorummBirsürü zayıflama topiği var, bunun süresini bilmiyorum ama takılıyorum işte :)
:) aşkınız dillere destan olmaya başladıİyiyiz canım ya çok şükür düzeldik
Gercekten ayrılacak olan adam telefonunu kapatır faceden siler filan ne bileyim ben de ayrılmıyorum uleyn dedimO da tamam dedi Düzeldik iyiyiz eskisi gibiyiz şu an bakalm onumuzdeki maçlara
yarin pinkin ödevi var 50 sayfa bitiriverirsin cabucak ozman50sayfa neki demi
Bende sohbete gittim, baktım yarışmadayımben pek fazla takip edemiyorum öyle kopuyorumm:)
:) aşkınız dillere destan olmaya başladı
Ay sağol tatlım ya.. 10 sayfa verildi ödev :) pazartesi yapak mı :)Yardım ederim pinkime :) :)
Ay sağol tatlım ya.. 10 sayfa verildi ödev :) pazartesi yapak mı :)
Sen yap :) ben kocamın doğum günün de Video yaptırdım youtube da attım :) meşhur olmayı kafama koydumYok mu bizi film kitap yapacak birileri
Çok güzel olur da telefondan zorlanıyorumİstersen hemen yapariz 10 sayfa az ya soru-cesaret oynamaya ne dersin
Benimkini daha bugün yazdık :)sonuçlar ne peki
Sen yap :) ben kocamın doğum günün de Video yaptırdım youtube da attım :) meşhur olmayı kafama koydum
Sizin ki daha cafcaflı olacak :)Way beeAaa youtube demişken du bekle
Sevgilim bizim romanimizi yazmisti halen yazmaya devam ettigi icin bana okutmuyor ileride meshur olabulurzBizi fantastik karakterlermişi gibi anlatmis fantastik roman yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?