- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.301
Salya sümük mü çıkcan çocuğun karşısına :) İyileş hemen, heyecandan hasta sanıyorsundur belki de kendini :)tamam o zaman
napayım iyileştim zannediyorken akşama dooğru bi fena oldum yorgan yatak kucakta laptop
yapacak başka bir şeyim yok gibi geliyor takılıyorum
heyecanlıyım beklentideyim mutlu gibiyim
inşaAllah canım bekliyorum bu akşam olmadı yarın olur belki
Özledim ama çok ihmal etttin küstümde azıcıkÖzledin mi beni pinkoşummm
Hoşgeldin cici kız
Salya sümük mü çıkcan çocuğun karşısına :) İyileş hemen, heyecandan hasta sanıyorsundur belki de kendini :)
hukuk mezunuyum ben de eylül doğumlu olduğum için ilk okulda da lisede de adaş+soydaşım vardı hep karışıyoduk bana eylül derlerdi :)
Karabiberli süt iç bakalım işe yarayacak mı :)cici kız
hemen iyileşmem lazım :)
yok canım ya öksürmekten boğazım patladı ciğerim yerinden fırladı yani o denli
Kuzum yeminle wife şifresini alıyoruz bağlantı görülüyor ama ayrı bir pc den giremiyorum kabloyla giriyorumÖzledim ama çok ihmal etttin küstümde azıcık
Şimdiden hayırlı olsun canımm sonunda istediğin oluyor =)
Tamam canım yemine gerek yok :) Sende de ne şans var evde de bağlantıda sorun vardı :)Kuzum yeminle wife şifresini alıyoruz bağlantı görülüyor ama ayrı bir pc den giremiyorum kabloyla giriyorum
Müşteri hizmetlerini arıyoruz açmıyorlar deli olduk ya
Hoşgeldin cici kız
:) Hadi ya neyin yorgunluğu var ki üstünde?
harbiden yaa kaç yıl bekledim bunun için
ya milletin sevgilisi ilk aylardan alıyordu tektaşı ee ben de özeniyordum napayım
gerçi bir kaç ay sonra da o yüzüğü atıyorlardı ama
ben atmam gari artık pahalı da baya hahaha
5 yıl 8 ay 13 günlük zafer mi deyim ne deyim 6. yılımız bitecek 3buçuk ay sonra
Karabiberli süt iç bakalım işe yarayacak mı :)
Abla mı ablalık ne yaşım var ne de ruhumTeşekkür ederim margarikotin abla diyesim geldi :))
Bende pinkodan duydumsüt sevmem ki
karabiberli süt hiç duymadım
Bende duymamıştım da kuzenimin düğününde boğazım ağrımaya başlamıştı etrafımda b sürü hemşire vardı :) Karabiberli süt yaptılar içtim bir anda grip oldum :)süt sevmem ki
karabiberli süt hiç duymadım
Okul bitiminde mi düğün yapacaksınız
Valla pembişim ya , beraber bekledik seninle çeyiz topiklerinde tanışmıştık bak şimdi gelin oldun gidiyorsunnnnn
Sakın ha tek taş başkasının olmasın hahaha
Bende duymamıştım da kuzenimin düğününde boğazım ağrımaya başlamıştı etrafımda b sürü hemşire vardı :) Karabiberli süt yaptılar içtim bir anda grip oldum :)
Allahtan hemşire hepsi yani olmasalar ne olacaktım bilmiyorum
Eheh ne güzel bi tesadüf olmuş hemde burçlarımızda aynı o zaman çünkü babam adıyla geldi diyerek koymuş :)
Ole tabiiAminn iyi işte daha ne istiycen kız hala oğlan dayıya kuralı pek bozulmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?