- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.261
erkekler 35 40 da olgunlasıyo ya oyle dıyol laBenimki hep istedi ondan problem yoktu ama simdi baksan hala cocuk gibi hic baba olcakmis gibi degil
Ben uyumucam :) Siz gidin güzelleşin bende canım isterse bi market yapayım :)uyku saatımız geldı bızım topıkcene
Gorcez bakalim ama benimki babasina cekerse yandim babam hala cocuk gibidirerkekler 35 40 da olgunlasıyo ya oyle dıyol la
Halası varmı?Gorcez bakalim ama benimki babasina cekerse yandim babam hala cocuk gibidir
1tane var canimHalası varmı?
Tamam işte ona benzeyecek :)1tane var canim
Kiz ben babamizdan bahsediyordum kizim halasina cekmesinde bi problem yok arda beni delirtir ama hic degilse dobradir kimsenin hakkini kimsede koymaz iyidir yani rabbim bozmasinTamam işte ona benzeyecek :)
Aminn iyi işte daha ne istiycen kız hala oğlan dayıya kuralı pek bozulmuyor :)Kiz ben babamizdan bahsediyordum kizim halasina cekmesinde bi problem yok arda beni delirtir ama hic degilse dobradir kimsenin hakkini kimsede koymaz iyidir yani rabbim bozmasin
Ay sormaa. En son guncelleme silindi tabii fabrika ayarlarina donunce. Flash bellege attim gunceli yukledim tamamlandi dedi ama kanallarda sinyal yok hala 
Canım benim az önce geldik eve zar zor aldık maçı yaaa delirsek vallhiii
Hmm daha güzelleri var ya :) Dün netten baktımda öyle hakkaten çok tatı şeyler var :)
Telaş yapma, Senden başka kime alacak, demek ki sandığın kadar parasız değilmiş :)Hep sevgilimle ilgili kotu bir sey mi diyecegim bu sefer oyi bir seyle geldim :)
Sevgilim cuzdanini bende unuttu ben de genelde kurcalarim cuzdanini bi baktim pırlanta yuzuk faturası
Ben ondan pirlanta istememistim zaten o kadar para bulamaz diye napmis neetmis anlamadim
Yuzuk cok pahali
Hehalde bana almistir yani
Hic caktirmadim cuzdanin bende kalmis diye geri verdim ne zaman berecek acaba bana ya
Heyecanla bekliyorum bakalimTelaş yapma, Senden başka kime alacak, demek ki sandığın kadar parasız değilmiş :)
Herşeyide bilmeyiver :) Süpriz olsun bi bekle :)Heyecanla bekliyorum bakalimYuzuk almisti ki zaten swarowski tasliydi demek ki karar degistirmis
Herşeyide bilmeyiver :) Süpriz olsun bi bekle :)
Ben yemek yapmaya gidiyorum akşam bunu masaya yatıralım :)Ay suprizi kalmadi gerci ama
Ben yemek yapmaya gidiyorum akşam bunu masaya yatıralım :)
Ben de iyi sayılırım canım sen nasılsın =)
Tabi ki, hoşgeldin :)Bende gelebilir miyim kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?