- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.601
ay cok guzel yaaaaa
Bi ben varim kiz zati baska kimsecikler yok sen benim bebek sabunumu begenmedin miGünaydın :) Panik yapmayın yeni kalkmadım kahvaltıya davetliydim :) Yedim içtim evime geldim
bayıldım benBi ben varim kiz zati baska kimsecikler yok sen benim bebek sabunumu begenmedin mi
Evet tane 2.5dan yapiyormusay cok guzel yaaaaaben cok bayıldım ama pahalıdır tane hesabı ya bıde degıl mı
Beğendim canım çok güzel aldın mı?Bi ben varim kiz zati baska kimsecikler yok sen benim bebek sabunumu begenmedin mi
evt 2 falan oluyo genelde tane yakınlarına verırsın :)Evet tane 2.5dan yapiyormus
İyimiş fiyatı ideal yani, kaç tane yaptırcan?Evet tane 2.5dan yapiyormus
Kızgınımmm geyik yapasım yokkızlar uyumayınnnnnnnn :)
Bundan 100tane yaptirmak istiyorum ama arkdaslarima annemde bakmis baska seylerde yaptircazevt 2 falan oluyo genelde tane yakınlarına verırsın :)
hatıra cok yasptırma paraya gunah :)
2.5dan 100adet yaptirmayi düşünüyorumİyimiş fiyatı ideal yani, kaç tane yaptırcan?
Neye kizginsin kizKızgınımmm geyik yapasım yok
kız cok pahalı :) ılk cocuk heves tabıBundan 100tane yaptirmak istiyorum ama arkdaslarima annemde bakmis baska seylerde yaptircaz
neden tatlım nolduNeye kizginsin kiz
Kendini ısrarla bilmeyen biri var, ben buna bi taktım şimdi her hareketi batıyor, sinirime hakim olmakta zorlanıyorum, eşime sataşıyorum bir anda. Kızı dövsem anca rahatlıycam heralde.Neye kizginsin kiz
Önemli değil canım bende çıkmıştım zaten.anca gordum yazıyı pınkımk.b
noldu cnm hayırdırÖnemli değil canım bende çıkmıştım zaten.
Ne olacak canım kıskançlık krizim geldi :) Azıcık iyiyim de bu huyumu törpüleyemezsem sinir hastası olcamnoldu cnm hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?