- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.621
kız ne diye takıyon eşine neden yansıtıyon hemKendini ısrarla bilmeyen biri var, ben buna bi taktım şimdi her hareketi batıyor, sinirime hakim olmakta zorlanıyorum, eşime sataşıyorum bir anda. Kızı dövsem anca rahatlıycam heralde.
ee yanii ama fiyatlar böle geneldekız cok pahalı :) ılk cocuk heves tabı
Onun yüzünden krize giriyorum kime yansıtayım :) Gerçi o da mecburen muhattap oluyor ama ben krize girince pek mecburiyete bakmıyorumkız ne diye takıyon eşine neden yansıtıyon hem
kıııskannççççOnun yüzünden krize giriyorum kime yansıtayım :) Gerçi o da mecburen muhattap oluyor ama ben krize girince pek mecburiyete bakmıyorum
Valla bende bilmiyorum, benimkini eve kapatacam heraldekıııskannççççne olcak sizin bu haliniz
bizim bak aynı sen benim eşim gibisn bende senin eşin gibiValla bende bilmiyorum, benimkini eve kapatacam heralde
Neyseki o sakinde kavga çıkmıyor, he he tamam deyip sakinleştirmeye çalışıyor, o da sinirlense yandık
:) Valla madem bile bile aldınız katlanacaksınız yapcak birşey yokbizim bak aynı sen benim eşim gibisn bende senin eşin gibi
sizde azcık insaf edin ne istiyonuz bizden sanki sizden başkasına bakıyoruz:) Valla madem bile bile aldınız katlanacaksınız yapcak birşey yok
hahasizde azcık insaf edin ne istiyonuz bizden sanki sizden başkasına bakıyruz
Bide bakaydınızsizde azcık insaf edin ne istiyonuz bizden sanki sizden başkasına bakıyoruz
tapusu sızde rahat olunBide bakaydınızBizim derdimiz başkasını tercih edeceğinizden değil canım, biz sadece paylaşmak istemiyoruz, nikahlı kocam yani, adam benim malım neden başkasıyla samimi olsun konuşsun
Oyy oyy açılan başlıkları görmüyon mu? Biri evli erkekle ilişkim var aşığım dediği zaman gidip saçını başını yolasım geliyor, evli erkek düzenini kurmuş, işi hazır olunca, birilerinin hedefi haline geliyor.tapusu sızde rahat olun
yaaa bende sınır oluyorum pıyasada adammı kalmadı be kadın .. cok var cok ahlaksızlık baska bısey degıl oda vallaOyy oyy açılan başlıkları görmüyon mu? Biri evli erkekle ilişkim var aşığım dediği zaman gidip saçını başını yolasım geliyor, evli erkek düzenini kurmuş, işi hazır olunca, birilerinin hedefi haline geliyor.
İşte böyle bir ortamda da insan ne kadar güveniyorum desede diken üstünde de duruyor yaniyaaa bende sınır oluyorum pıyasada adammı kalmadı be kadın .. cok var cok ahlaksızlık baska bısey degıl oda valla
burayı yasaklıcaklar bızeİşte böyle bir ortamda da insan ne kadar güveniyorum desede diken üstünde de duruyor yani
Kim yasaklayacak :)burayı yasaklıcaklar bıze
Bende dun aksam sinirlendirdi kapina arkdasimi dikcem attin adimi bilcem dedim artik kiskanc degiliz diye delirtiveriyonuz aradaBide bakaydınızBizim derdimiz başkasını tercih edeceğinizden değil canım, biz sadece paylaşmak istemiyoruz, nikahlı kocam yani, adam benim malım neden başkasıyla samimi olsun konuşsun
:) Bizden fırsat bulamıyonuz demi, kıskançlık yapmayaBende dun aksam sinirlendirdi kapina arkdasimi dikcem attin adimi bilcem dedim artik kiskanc degiliz diye delirtiveriyonuz arada
olabilir ama sen benim yerimde olcan kocanı dışarı çıkarmazsın benim koca gibi çalışsa adam kafayı yer senin kıskançlığından:) Bizden fırsat bulamıyonuz demi, kıskançlık yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?