İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kendini ısrarla bilmeyen biri var, ben buna bi taktım şimdi her hareketi batıyor, sinirime hakim olmakta zorlanıyorum, eşime sataşıyorum bir anda. Kızı dövsem anca rahatlıycam heralde.
kız ne diye takıyon eşine neden yansıtıyon hem

pinkstrap aynı benimki gibisin geçen gün annemle babam çıkması gerekmiş bana biraz inebilir misin dediler indim o arada eşimle konuştuk dedim annemler yok diye bağırmaya başladı ee bana niye sölemiyolar diye falan dükkanın elemanından kıskanıyor oda aynısınız ya benimki bide başak başaklar bu kadar kıskanç oluyor mu ki

sizde azcık insaf edin ne istiyonuz bizden sanki sizden başkasına bakıyoruz
Bide bakaydınız Bizim derdimiz başkasını tercih edeceğinizden değil canım, biz sadece paylaşmak istemiyoruz, nikahlı kocam yani, adam benim malım neden başkasıyla samimi olsun konuşsun

yaaa bende sınır oluyorum pıyasada adammı kalmadı be kadın .. cok var cok ahlaksızlık baska bısey degıl oda valla

Bide bakaydınız Bizim derdimiz başkasını tercih edeceğinizden değil canım, biz sadece paylaşmak istemiyoruz, nikahlı kocam yani, adam benim malım neden başkasıyla samimi olsun konuşsun
Bende dun aksam sinirlendirdi kapina arkdasimi dikcem attin adimi bilcem dedim artik kiskanc degiliz diye delirtiveriyonuz arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…