- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #48.981
Yalan dolan 8000 msj olacagina: )
az olsun öz olsun: ))))
:) sağol canım, benim ki iyileştirmek için bir şey yapmıyor bu aradaSana bisey olmasinn
Bende merakla bekliyorum napicak diye:) sağol canım, benim ki iyileştirmek için bir şey yapmıyor bu arada
Ayy bir kere naptı biz daha evlenmemiştik, uyuyorum baktim eli sırtımda, terlemişmiyim diye kontrol ediyor :) o kadar hoşuma gitti ki, dedim ben bu adamla kesin evlencemBende merakla bekliyorum napicak diye
HahahahawhAyy bir kere naptı biz daha evlenmemiştik, uyuyorum baktim eli sırtımda, terlemişmiyim diye kontrol ediyor :) o kadar hoşuma gitti ki, dedim ben bu adamla kesin evlencem
Sırtımda ne var ki :)Hahahahawhbence amaci terlemismisin diye kontrol degil sen safsin 
Sürebiliyormusun?
Benim ehliyet varda, ustalık yok :)
Yalan dolan 8000 msj olacagina
Meyra senle tanismadik biz. Kac yasindasin,evli misin, neler yaparsin   
Ayy bir kere naptı biz daha evlenmemiştik, uyuyorum baktim eli sırtımda, terlemişmiyim diye kontrol ediyor :) o kadar hoşuma gitti ki, dedim ben bu adamla kesin evlencem
Bende 26yim,evliyim. Benm de cocugum yok ama bence kesin hamileyim29 evli, sen?
ev hanımıyım canım, henüz bebek yok öyle işte: )
sen?
:) erkeğin farklı yaklaşması, güzel yayok sadede hayal ettim: )))))
ehliyette yok.
29 evli, sen?
ev hanımıyım canım, henüz bebek yok öyle işte: )
sen?
ne güzel, merhametini gösteriyor bu eşinin.
bizde eşimle sevgiliyken buluştuk, neysem yolda yürürken birden benim ayakkabımın altı çıktı yürüyemedim: )))))
eşim sen burda dur dedi, karşı büfeye gidip japon aldı geldi ayakkabının altını yapıştırdı: ))))
bazen hatırlayınca güleriz eşimle, iyi yapıştırmıştım ama der: )
Hanidir kendimi teselli ediyordum, adam romantik diye hayallerimi yıktın bir andaBilemem
AhhahahahaHanidir kendimi teselli ediyordum, adam romantik diye hayallerimi yıktın bir anda
Bende 26yim,evliyim. Benm de cocugum yok ama bence kesin hamileyim
Sırfmsu hamilelik takvimini kullanmak icin bile hamile kalinir
:) erkeğin farklı yaklaşması, güzel ya
Bu arada Allah sana daha güzelini nasip etsin ( arabada)
Hiç denk gelmedim. Hangi kanalda?Hayat yolunda`yi izliyo musunuz? Sanki doktorlarin 2014 versiyonu gibi geldi bana
Yok canım o kadarda değilAhhahahahakendimi haiinnnn,fesaaattttt,ortalik ksristirannn zilloş mahalle karisi gibi hissettim
Bende memnun oldum :)memnun oldum.
Kanald de suan varHiç denk gelmedim. Hangi kanalda?
Amin canım senin ki çok mu geç gelcek. Yanlız mı kalcan?memnun oldum.
sağol canım, cümlemize inş: )
Ondan denk gelmiyormuşKanald de suan var
Bende caresizlikten actim. Tv de hicbisey yokkkkOndan denk gelmiyormuşKara Para Aşk var şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?