- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.021
Haset etme nolur,cigne seninde olurAhahaha evet kuzucan evlilik şart ama neyse aday var dimi züğürt tesellisi :)
allah hayırlısını versınKiz ne erkeni koca kari oldum kucagim bos dahamillet dedikodumu yapiyo abbooo harbikiz kısır cikti diye
Yani bence burç kısmına gerek yokmuş, hamile birinin yorumu 3 yorum yeri kaplıyor :)Ama coookk tatliiii 
Haset etme nolur,cigne seninde olur
Benden alinti yapmissin ya sonradan anladim :) sagol canim,Allah razi olsun :)allah hayırlısını versın
senın ıcın demedım canım olur olur zamanı vardır
sebtember ıcın cıft cızgıye nıye sımdıdn ozenıyon kendı onundekı cıgıye bak daha :) oku falan
Benden küçüksün :)Kiz ne erkeni koca kari oldum kucagim bos dahamillet dedikodumu yapiyo abbooo harbikiz kısır cikti diye
allah hayırlısını versın
senın ıcın demedım canım olur olur zamanı vardır
sebtember ıcın cıft cızgıye nıye sımdıdn ozenıyon kendı onundekı cıgıye bak daha :) oku falan
Kaplasin nolcak ki. Ay ne bu kiskanclikYani bence burç kısmına gerek yokmuş, hamile birinin yorumu 3 yorum yeri kaplıyor :)
Sagol canim,Allah razi olsun. Rabbim sana da hayirli bir es nasip etsin :)Allahh en güzelini versin canım benim :)
Kaplasin nolcak ki. Ay ne bu kiskanclik
Sagol canim,Allah razi olsun. Rabbim sana da hayirli bir es nasip etsin :)
hadı bakalım darısı basına o zaman sevgılın varmı kı :)Olsun yinede çok sevimli geliyo hayali
fazla evcimenim galiba ben :) az önce 2 aylık yeğenimleydim ondan bunlar :)
Takvimi niye kıskanayım :) Alttan muayenemi ediyorlar, hamileyim derim takvimim olurKaplasin nolcak ki. Ay ne bu kiskanclik
Sagol canim,Allah razi olsun. Rabbim sana da hayirli bir es nasip etsin :)
hadı bakalım darısı basına o zaman sevgılın varmı kı :)
Ay deli güldürdün beniiTakvimi niye kıskanayım :) Alttan muayenemi ediyorlar, hamileyim derim takvimim olur
Aynı anda yapıp kertelim çocukları
Vaayyy biletler satisa cikinca haberimiz olsunKendisi 4 yıldır hayatımın başrolünde :)
Vizyona çok yakın zamanda çıkmayı planlıyoruz inşallah
oo ne guzel cnm hayırlı olsnKendisi 4 yıldır hayatımın başrolünde :)
Vizyona çok yakın zamanda çıkmayı planlıyoruz inşallah
Ay deli güldürdün benii
Kizim illa muayene mi yapmak lazim gercek mi yalan mi diye
Niye kendimizi kandiriyoz kiyok olmaz benm cocugum ask evliligi yapicak. Senin kiz/erkek cocuguna asik olmazsa nolcak al sanakan davasi
Yani kıskanmıyorum anlamında dedim onu, niye yapayım yoksa :)Ay deli güldürdün benii
Kizim illa muayene mi yapmak lazim gercek mi yalan mi diye
Niye kendimizi kandiriyoz kiyok olmaz benm cocugum ask evliligi yapicak. Senin kiz/erkek cocuguna asik olmazsa nolcak al sanakan davasi
Vaayyy biletler satisa cikinca haberimiz olsun
harbı baslık parası ıste :)Yani kıskanmıyorum anlamında dedim onu, niye yapayım yoksa :)
Benim gibi kv olsun istemez misin. Kızına iyi bakarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?