- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.041
Sen oglunu kizimdan kiskanirsin zulmedersin yavrumaYani kıskanmıyorum anlamında dedim onu, niye yapayım yoksa :)
Benim gibi kv olsun istemez misin. Kızına iyi bakarız :)
oo ne guzel cnm hayırlı olsn
Soz olarak kabul ediyorumTabi kii paylaşırım bendenssiiniiz :)
Dogru diyosun kizzzz. Ne kadar istesem acabaharbı baslık parası ıste :)
Sen kimden yanasın, o daha zengin benden, o bana para versinharbı baslık parası ıste :)
Hem kiz vereyim hem para vereyim oh ne guzel dunyaSen kimden yanasın, o daha zengin benden, o bana para versin
Soz olarak kabul ediyorum
Dogru diyosun kizzzz. Ne kadar istesem acaba
Dinime küfreden Müslüman olsaSen oglunu kizimdan kiskanirsin zulmedersin yavruma
Ne olacak canım yabancı mı yiyecek parayı :) ben yicemHem kiz vereyim hem para vereyim oh ne guzel dunya
Tabiii caniiimmmm biz hep burdayizzz. Kac yasindasin canim sen?Tabi kii siz tecrübelisiniz daha yol gösterceksiniz bana :)
Ben hic oyle bir insan degilim,farkli yansitma lutfen halki yaniltmaDinime küfreden Müslüman olsa
HahahahaahNe olacak canım yabancı mı yiyecek parayı :) ben yicem
kız aldınmı kız ver sende pınk :)Sen kimden yanasın, o daha zengin benden, o bana para versin
Senle yiyeyim istersenHahahahaahtabi yaaaa kocanla benm paraciklarimi catir catir yiceksinizzz dimiiiii
Tabiii caniiimmmm biz hep burdayizzz. Kac yasindasin canim sen?
Ben hic oyle bir insan degilim,farkli yansitma lutfen halki yaniltma
Hesabi ben odememSenle yiyeyim istersen
Aa minnakmissin kiz daha21 den 22 ye transfer sürecinde :)
sevdicek 28 inde o yüzden acele ediyor..
21 kasımda görcez hangimiz pinti :)Hesabi ben odememdunur olcaz madem,hesaplar hep senden ayrica sen benden daha zenginsin ama pinti oldugun icin fakir ayagina yatiyosun
Aa minnakmissin kiz daha
Evlilik isteyen adam candır. Kaybetme onu,fikrini degistirmeden bas nikahi,tak tasmayi
İstambula iner inmez sana mi geleyim kiz anam tüfekle vurur beni21 kasımda görcez hangimiz pinti :)
Ay ne guzel iste. Dogru insan oldugunu düşünüyorsan uzatma sevgililigi. Evlen kurtulAhaha fazla evcimen yengeçtir katıksız.
kaçırmam sıkı tuttum :)
arkadaşlarım hep 25 ila 30 yaş arası coluk cocuk sahibi kendimi kötü hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?