- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.141
Senden ogrendim trip yapmayiHemende trip at hıh yarın enlerimi yazıp yollayacağım
Neden acabaAma yaramaz seciliyorum hep, benim gibi mülayim biri
Dururum ki:) tabi benimki uyuyunca el mahkum gircem o yatağa :)Hııı bende dedim o kadar saat nasıl durcak bizim kız
Şuan senin şu imzandaki kedi gibiyim desem yeri be kuzum çok yorgunum bildiğin gibi değil kusuruma bakmayın =)
Sen nasılsın görmüyordum ben seni ne zamandır =)
Bende birazdan uzancam yatağıma kestiricem valla kendimde değilim yorgunumDururum ki:) tabi benimki uyuyunca el mahkum gircem o yatağa :)
Nasil yani duygularimla mi oynadin az once????  Sen ne kız yanlışmı alıntılıyorum harbiye yazmadım ya
Ben en neyin olcam yani? Senle damlaya da laf anlatmak için parantez açıyorum ha :)Sen ne kız yanlışmı alıntılıyorum harbiye yazmadım ya
Gel yahu gel sen eğlenceli şen şakrak bir kadınsın kızım yirim seniImzadaki kedi gibiysen ooo buralar yıkılıyor hergün pesime biyikliii takiliyorbombasın bomba
napim margarincim is guc ders fırsat buldummu geliyorum ama
Hahaha biraz zor anlıyorum doğrudur, yarın söylerimBen en neyin olcam yani? Senle damlaya da laf anlatmak için parantez açıyorum ha :)
Ben kim duygularla oynamak kim be harbimNasil yani duygularimla mi oynadin az once????  
Sende hic girmiyosunGel yahu gel sen eğlenceli şen şakrak bir kadınsın kızım yirim seni
sınırları zorlamak genımızde var :)Allahin hakki 3 tur diyosun yani
İyi madem yarını bekleyeyim :) uyu sen yorulmuşsun belli :) yemek yormuş seni :)Hahaha biraz zor anlıyorum doğrudur, yarın söylerim
Hic şaapmadim ben yaa o enlere falan bos bos geyik yaptim aksama kadar hic biseyle ilgilenmedimBen kim duygularla oynamak kim be harbim
Enlerine kimleri yazdın bakayım çıtlat azıcık hıh
Giriyorum ama yazamıyorum canımSende hic girmiyosun
Senden ogrendim trip yapmayi
Neden acababence forumun ennn tatli uyesi secilmelisin. O kategoride oyum sana carrieee
Yemekten önce mğaza mağaza dolaştık yoruldum baya yemek yerken uyuyordum az kalsınİyi madem yarını bekleyeyim :) uyu sen yorulmuşsun belli :) yemek yormuş seni :)
Bak bak eğlenceli oluyor =) bence özene özene seçicem yazıcamHic şaapmadim ben yaa o enlere falan bos bos geyik yaptim aksama kadar hic biseyle ilgilenmedim
Yarin bi bakicam :)
Cok ugrastirmadi yanisınırları zorlamak genımızde var :)
masada kremım duruyodu
Yerini mi yadırgıyorsun acaba?Yemekten önce mğaza mağaza dolaştık yoruldum baya yemek yerken uyuyordum az kalsın
Hatta benimki biraz surat astı , ne bu halin diye
gece uyuyamıyorum ya ben =/
Kız kupa bardak alıp yollayayım sana bu kadar dert etme hahaha =DTeşekkür ederim yavru o senin tatliligin
Ama v arya bir teselli kupası bile gidermediler bana
önceki pro üyelere kupa verdiydiler bana vermediler
en yaramaz üye secildim yine kupa vermediler
belki bu sene teselli adminligi verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?