- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.161
Olabilir canım bazen korkuyorum geçen gece mutfağa bir şeyler atıştırmak için gitmiştim buz dolabından ses geliyor diye ürktüm korkuyorumYerini mi yadırgıyorsun acaba?
Gel yahu gel sen eğlenceli şen şakrak bir kadınsın kızım yirim seni
Tatlım nasılsın =)sınırları zorlamak genımızde var :)
masada kremım duruyodu
Şu hayatta her şeyin bir karşılığı olmak zorunda mı yaaaaaaaaaaaaaaaKupa verirseniz yiyebilirsiniz beni editorcugum
Oku üfle öyle gez :)Olabilir canım bazen korkuyorum geçen gece mutfağa bir şeyler atıştırmak için gitmiştim buz dolabından ses geliyor diye ürktüm korkuyorum
Teşekkür ederim yavru o senin tatliligin
Ama v arya bir teselli kupası bile gidermediler bana
önceki pro üyelere kupa verdiydiler bana vermediler
en yaramaz üye secildim yine kupa vermediler
belki bu sene teselli adminligi verilir
Öyle yapıyorum ama genel bir korku işteOku üfle öyle gez :)
Beni görünce de tahrik oluyorsun dimiTeselli adminligi ne kizz
Ama hakkin yenmis o bir gercek  
Yarin gireyim bir cok kategoriye seni aday gostercem
Kanim kaynasiyo sanaaasanaaa, icim kımıl kımıl oluyooooluyooo, basim donuyo midem bulaniyo seni gorunce
Kız kupa bardak alıp yollayayım sana bu kadar dert etme hahaha =D
Himm evet pink soylemisti. Gezmelerdeymissinnn. Gez eglen :)Giriyorum ama yazamıyorum canım
Hı bir de evde değilim dışarı çıkıyoruz geziyoruz ediyoruz derekn bu aralar az yazıyorum ama online olarak izlemedeyim
itiraf et hadi özlüyon mu beni hıh
Hahahaha5 yıldır bekliyorum margarncimyokki yine yok
ama üstünde kadınlar kulübü yazcaak ve sihirli olacak
böyle birşey olmasında
Tuylerimde bir dikenlesme olmuyo desem yalan olurBeni görünce de tahrik oluyorsun dimi
Bebeğim senin kişisel ileti okuyunca aklıma sagopa kajmer geliyoHimm evet pink soylemisti. Gezmelerdeymissinnn. Gez eglen :)
Cok ozledim marga, hep agliyorum burda 
Şu hayatta her şeyin bir karşılığı olmak zorunda mı yaaaaaaaaaaaaaaa
Tüylü tüylü gezme gel ağda yapalım hem tüy hayvanda olmaz mı kız bizdekiler kıl kılTuylerimde bir dikenlesme olmuyo desem yalan olurheyecandan
Bende eski sagoculardanim zaten :)Bebeğim senin kişisel ileti okuyunca aklıma sagopa kajmer geliyo
Bak yanına geldim bir öpücüğünü aldım şimdi sen de benden hıyardan yapılmış kupa mı istiyorsun carim ya =(
tamam bedava
gel yamacima magarincim
Ben lazer yaptirdigim icin kıl yok bende. Sensin kıllıTüylü tüylü gezme gel ağda yapalım hem tüy hayvanda olmaz mı kız bizdekiler kıl kıl
Acaba aşk dedikleri bumuTeselli adminligi ne kizz
Ama hakkin yenmis o bir gercek  
Yarin gireyim bir cok kategoriye seni aday gostercem
Kanim kaynasiyo sanaaasanaaa, icim kımıl kımıl oluyooooluyooo, basim donuyo midem bulaniyo seni gorunce
Ooooo iyi bende taaaaa okuldayken dinlerdim ama artık dinlemiyorum eski tat alamıyorum en sevdiğim albüm ikimizi anlatan bir şeyBende eski sagoculardanim zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?