- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.581
Oyle esti gecti canim iyiyim :)neden cnm
Pembisim kocam istedigim pırlantayı almadi ondan kavga ettik. Hep senin yüzünden çıtayı yukselttinhm bizden kaynaklı mı yoksa kendisinden kaynaklı mı
dertleşirdik
Azcık ilgilen benmle  Kimin keyfi yokmus
İste geldim burdayiimmm
Hos buldum,göğüs diklestirici kremimHoşgeldin canım :)
Oyle esti gecti canim iyiyim :)
Pembisim kocam istedigim pırlantayı almadi ondan kavga ettik. Hep senin yüzünden çıtayı yukselttin
Azcık ilgilen benmle  
Oyle esti gecti canim iyiyim :)
Pembisim kocam istedigim pırlantayı almadi ondan kavga ettik. Hep senin yüzünden çıtayı yukselttin
Azcık ilgilen benmle  
Hos buldummhoşgeldiiin
sagopa mı seviyorsun yoksaaaa
Hos buldummsago sevilmez mi kiiizzz oo yeahhh
Ya bak yapma oyleee totom kalkıyoo,koltukalara,kanepelere sıgamiyorumm İyi yaptın canım çok sevindim, gözümün önünde ol hep
O kriz bugün bendede vardı, benim kocam evlenme teklifi bile yapmadıOyle esti gecti canim iyiyim :)
Azcık ilgilen benmle  
göğüs diklestirici kremim miiiHos buldum,göğüs diklestirici kremimbak bu orjinal bisey
Ben cok istedim gitmeyi de babam izin vermedi ooo inanamıyorum ben de sagopayı çok severim çok dinlerim
konserine de gittimmm :)
nasıl yapmadıııO kriz bugün bendede vardı, benim kocam evlenme teklifi bile yapmadı
Basbayağı yapmadınasıl yapmadııı
O kriz bugün bendede vardı, benim kocam evlenme teklifi bile yapmadı
Ben cok istedim gitmeyi de babam izin vermedi simdi de Allahın mersinindeyim
e nasıl evlenme planı oldu direk istemyemi geldi nasıl oldukiiBasbayağı yapmadı
Hee şu gün gelelim dedi bende tamam dedim evlendik :)e nasıl evlenme planı oldu direk istemyemi geldi nasıl oldukii
Aynen kiz benm nomissiz da etmediO kriz bugün bendede vardı, benim kocam evlenme teklifi bile yapmadı
göğüs diklestirici kremim miii
Artik eskisi gibi cok turneyede cikmiyolar kiturneye cıktıgında mersıne de geliyordur mutlaka :)
Bizimkiler odun anacımAynen kiz benm nomissiz da etmedi
Evet, nolmus kii 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?