- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.561
Kimin keyfi yokmusyaa :/noldu ki
Kim yahukendinden canım, gelirse dertleşelimde gelmiyor
Harbimin yok, gelmiyor bizimle konuşmayaKimin keyfi yokmus
kendinden canım, gelirse dertleşelimde gelmiyor
geçmiş olsun cnmdoktorluk değil tatlım sabit bi rahatsızlık benimki aritmi var dinleniyorum geçiyor çok sıkıntı olmuyor
aynn yaa zatn 45 dk dizi kısa bir yerdn sonra ilgi kayboluyor dediğm gibi öncdn tvg bağımlydım sonra bir süre izlemynce tekrr izlmdmAynen canim izliyorum devami gelemeyince hem kopukluk oluyor hemde insanin bekleyesi gelmiyor bende biriktirip izliyorum.daha guzel oluyor :)
Hayirdir canim nedir sorun yapabilecegimiz bir sey var mi uzuldum ya sorun ne paylasmak isterse hepimiz dinlerizHarbimin yok, gelmiyor bizimle konuşmaya
Olmasın, birimiz mutsuzken diğerimiz gülemiyorhmmm insan bazen kimseye anlatmak istemiyor yaa kendisi nasıl istiyorsa öyle olsun bakalım
Var dua etmek, Rabbim dilediğini en kısa zamanda versin deHayirdir canim nedir sorun yapabilecegimiz bir sey var mi uzuldum ya sorun ne paylasmak isterse hepimiz dinleriz
Dünden beri sinirimin geçmesini bekliyorum geçmiyor
anladimki bu dünyada kötü olman lazım
ne kadar kotuysen o kadar değerlisin
kusmak istiyorum artık
Sevgili kaynanacigim gitmiş sevgili elticigime en büyük mobilya şirketinden mobilyalar almış
benim için alınmadı diye kiskanmiyorum. O şahısa alındı diye catliyorum. O şahıs bir bok bile haketmiyordu.
Ben atlatamiyorum bunu ya, eşimin peşine nasıl düştüğünü, bana karşı hareketlerini unutamiyorum
aklım mantigim almıyor önce abisine yapışacan sonra kardesiyle evlencen ve böyle biri eltim olacak ve bana yapilanin 3 katı, en güzeli ona yapılacak
zamanında ben fazla masraf olmasın Diye en ucuza kaçarken şimdiki o......puya en güzelleri alınıyor.
Bir fikir edinmeniz için aldıkları koltuk takımı parasıyla 2 oda dosnirdi. Bu sadece bir örnek. Hepsi için sevgili kayinvalidem borçlandı ve anki ben enayiymisim gibi en ucuzu buydu diyor
İste geldim burdayiimmmHarbimin yok, gelmiyor bizimle konuşmaya
Amin suan telden girdigim icin harbiyi goremiyorum zor bulurum zaten. Senden ricam ona soyle onun icin bu gece ve suan bol bol.dua ediyorum ve edicem uzulmesin lutfenVar dua etmek, Rabbim dilediğini en kısa zamanda versin de
Hosgeldin sagopaciİste geldim burdayiimmm
Yaa deliiii cok hosuma gitti loAmin suan telden girdigim icin harbiyi goremiyorum zor bulurum zaten. Senden ricam ona soyle onun icin bu gece ve suan bol bol.dua ediyorum ve edicem uzulmesin lutfen
Senin icin geldim bebegim  Hoşgeldin
Ben vampir gunluklerini bi oturusta izlemistim canimgeçmiş olsun cnm
aynn yaa zatn 45 dk dizi kısa bir yerdn sonra ilgi kayboluyor dediğm gibi öncdn tvg bağımlydım sonra bir süre izlemynce tekrr izlmdm
Hoşgeldin canım :)İste geldim burdayiimmm
İyi yaptın canım çok sevindim, gözümün önünde ol hepSenin icin geldim bebegim  
bu 5.sezondu cnm izledim ama nolduysa yarıda kaldı izleyemedim sonra tekrr bakasım gelmedi nednseBen vampir gunluklerini bi oturusta izlemistim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?