- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #49.741
Baksana kuzum uyanmayan mı kalmış :)
Ha sen çalıştığın için mi giremedin? O zaman kızmayayımAma ben çalışıyom yorulmuşum pinkoş
sabahı 6 sında kalkmış biri olarak sana diyorumki... bana iyi geceler olcak 9 saat sonra...Günaydın demeye utandım ama
yani öyle ama :) dha şimdi kahvaltımı yaptımmPardonda Cuma saati geldi
Şımarma hemen
ben daha şimdi kahvaltımı yaptım kardeşimde öğle yemeğini yemeğe geldi
Neyse şımar arada, ben nasılsa kaldırdığım gibi indirmeyide biliyorumyani öyle ama :) dha şimdi kahvaltımı yaptımm
sen şımartıyosun benii
dün geç yattım güya bgnde 9 da kalkacaktımda ama uyku iyice bastırmş uyanamamışmUykuyu seviyosak demek :)
Ha sen çalıştığın için mi giremedin? O zaman kızmayayım
Ekmek parası daha önemli tabi
sen hep şımart beniiNeyse şımar arada, ben nasılsa kaldırdığım gibi indirmeyide biliyorum
dün geç yattım güya bgnde 9 da kalkacaktımda ama uyku iyice bastırmş uyanamamışm
evt bnde sevym uykuyu ama şöyle bişide var bn 8-10 saatte uyusam böyle dinç kalkamyrm:) :)
Hmm o zamanda uyumak hakkın tabi, bende hergün eşimi uğurladıktan sonra uyuyorumda, bikaç gündür uyumuyorum, gece erken uyumak için.Öğlenciyiim 1 de giricem geç kalktım o yüzden sabah körü sevdicek aradı kızdım bölmee diye geri uyudum hihii :) 10a kadar köleyim artık
Tepeme çık sonrasen hep şımart benii
Hmm o zamanda uyumak hakkın tabi, bende hergün eşimi uğurladıktan sonra uyuyorumda, bikaç gündür uyumuyorum, gece erken uyumak için.
Tepeme çık sonra
aslında duyduğum kadarıyla sabah namazından sonra uyumamamk gerekmiş :)Dimi ya bende az uyuyunca çok dinç oluyorum geçen 4 de yattım 6 da kalktım mis gibi duş kahvaltı derken kendimi mutlu hissettim :)
ben çıkmam sen şımart beni şımartHmm o zamanda uyumak hakkın tabi, bende hergün eşimi uğurladıktan sonra uyuyorumda, bikaç gündür uyumuyorum, gece erken uyumak için.
Tepeme çık sonra
aslında duyduğum kadarıyla sabah namazından sonra uyumamamk gerekmiş :)
bide bnce hava yüzndende oluyor misal uludağa çıkıyoruz mis gibi hava ama tekrar aşağıya bursaya inelim bi yorgunluk bi uyku bastıryr
Gece surekli yagdi sabahta yagiyordu simdi tekrar basliycak heraldeOrda suan yagmur mu yaguyor inanmam
Damliş biraz daha uykudan söz edersek sızıcam :)
.selamm cnm :)Selamm kızlarr
Yoo Eşim dürtüyo geceleri, hadi hadi diye zorla koparıyor beni arkadaşlarımdanO düzene sokmak zaman alıyo ya başarabildin mi :)
Baskı altına alma beni bee :) Git sevgili bul kendine o şımartsınben çıkmam sen şımart beni şımart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?