İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kusluk yerıne mesafe olmalı
evlendiğimiz günden beri mesafeliyim ama ben evlenirken 1 sene önce küçük eltim hamileydi. nisanda doğum yaptı bende nisanda hamile kaldım am 9 hafta yaşadı ve öldü... ben tam 15 gün ölü bebekle dolaşmışım.

elim ayağım kafam uyuşuyodu. meğer ölmüş. bigün tüm gün yattım eşim dediki git anneme o sana balık kızartsın. dolaptaki balıklarıda al. ( mevsimi bittiğinden alabalık aldık hepsini temizleyip.. dondurucaya ikimizin 2 günde bir yiyecek kadar ayırıp poşetledim.) ıyıydım herşey yolundaydı ama ölmüş.

neyse tüm balıkları aldım. biliyorum kaynanım evi kalabalık oluyo hafta sonları.
büyük eltim orda amerika mutfak. ben kapıdan girdim çok kötüyüm bişi yemedim. oğlunuzda kızdı balık bari ye ve anneme git o sana kızartır dedi dedim. kaynanın sürat düştü. oğluda aramış yoğunmuş unutmuş.
emir vaki gibi oldu ama ben aradı sanıyom oğlu.

neyse kadın aldı tavaya attı.kızartıyo.. büyük eltim gitti yanına.(5 yaşında oğlu var.. hep orda kalıyomuş.. görümcem büyütmüş.eşim öle anlatmıştı.. ortanca eltim doğuya atnmışta tam 1 sene kocasıyla . cocuğuna kaynanam bakmış.
öle bi aile.)
ben anne hamileyken hiç emir vaki yapmadım dedi. kaynanada olsun sağlıklı olayımda bana iş koymaz dedi. resmen numara yaptığımı düşündüler.. ben okadar halsizimki.ağzımı açıp bişi demedim..eşime mesaj attım.. senin çatak yengelerinle uğraşamıcam dedim. ya haddini bildir su büyük eltinin yada ben eve gidiyom..karnımdaki ölsün açlıktan dedim.. zaten 10gün önce ölmüş karnımda. bu olaydan sonra 5 gün sonra kürtaş oldum ben.
eşim aradı annesine kızdı.. oda konuşup durmasın demiş... anneside bişi demedi diyip, büyük eltimi korudu.

sonra en küçük eltimle oturuyoz..bana hep ikisini kötülüyo.
ama ben eşimle ne yaptıysam ... büyükle ortancayla ne yaşadıysam anlatıyom. küçük eltim diyoki ben onu biliyom diyo.. bide çocuğu doğdu nisanda bana dediki ben kaynanamda kalıyom çocuğuma bakılsın diye. senin çocuğun olurda senikine evinde bakılırsa kıyameti koparırım. ben kaldım öle..
eve gittik eşime dedim bana küçük eltim böle dedi.. o aannenin mutfağını düzüyomuş . herkes yemeğe geliyomuş.
bide benim çoçuğuma evimde bakılırsa kıyamet koparmış. benim ailem bursada izmitte kimseyi tanımıyom.senin annen diğerlerine bakmış. ben zaten özel kreş bakmıyomuydum dedim. benim çocuğumn öldüğüne sevindiler ozaman dedim.. esim kaldı öle.
sonra küçük eltimle kavga etti.
kocası bile dediki çenesi durmuyo 3 senelik evliyiz 500 kere boşanalım dedm.
cocuk olunca düzelir dedilr . çoçuk doğdu annesini 16 günlükken kovaladım. kızınıda çoçukla bindirdim arabaya kayın pedere mesaj attım. kızını torununla gönderiyorum dedi..
çenesi durmuyo. ama eşimi seviyom dedi.
eşim bendi seviyom dedi,
sonra haftada 7 gün var 4 gün dövüyom dedi.
eşimde dövülmekten anlasaydı eşşek anlardı dedi.. oda kızdı bırakıp gitti.
hiçbiriyle 24 ağustostan beri konuşmuyoz. ama kaynanama gidiyom.. kaldımda bu hafta...

Üzüldüm canım takma o kadar kafana, sen bulaşmadıkça onlar gelip bulaşmazlar merak etme
Bende korkardım rüyamda görürdüm, sonra birgün yine rüyamda gördüm amann dedim arkamı döndüm uyudum, o gün sondu. Korkmayınca görmedim bir daha. Tabi benim ki rüya sadece.
Sende korkmazsan huzursuz olmazsın, Başla tekrar istersen namaza

bir kere de yine bu evdeydim uyurken yastık bastırıyor gibi olmuştum. Rüya oldugunun farkındaydım. Hatta o yastık agzıma agzıma geldikçe kocaman tepeden bi asagiya dusuyordum.
Ciglik atarak uyandim bi baktim sol kolum uyusmus resmen. Hareket ettireniyordu. Basliycam canim

Hmm nerde çokluk orda b... demiyorlar boşuna, onlar varken gitme sende. Boşver, böyle insanlarla uğraşılmaz

Eşimde de var o, salonda oturuyorum mesela gecenin bi yarısı kalkıp geliyor, yanına gidiyorum hemen, gece uyumadan önce yemek yeme, bir de böyle muhabbet yaptıkları zaman dinleme, etkileniyorsun demek ki.

Konusmamakla iyi yapiyorsun boyle nerde ne konusulacagini bilmeyen insanlar her zaman sorun yatati bana gore uzak dur aman aman

Reactions: gsx
Hmm nerde çokluk orda b... demiyorlar boşuna, onlar varken gitme sende. Boşver, böyle insanlarla uğraşılmaz
eşimle şuan çocuk yapmaya çalışıyoz.
ve bende o yüzden eşime dedim kendimi çekemicem 2 aydır gitmiyorum ... bu hafta annen 20sinde maaş alıyo. bu haftada bize baksın... oda tamam dedi.. bide yoğun çalışıyom su aralar.. hergün dısarıda yemek yicemide bildiği için tamam dedi.. oda kızgın diyerlerine.. dün aksam hepsi gelmişti. bende odaya girdim namazımı kıldım. yattım yatağa... 9,30 da gitmişler..

Kv ye acıdım yanlız, 3 gelin üçüde tepesinde

Reactions: gsx
,

Günaydın :)

Günaydınn... Tembeller bu saat olmuş daha uyuyorsunuz
Günaydınn ooo sanki bgn erkenmi kalktınn

Iyiyim canim mayisigim bugun sen nasilsin
günaydın cnm :)

4 gelin bende tepesindeyim.. bide ikisi 5 coçuk, biri 7 aylık bebek...
Günaydın :)

Bende iyiyim canim benim cayi demledim evdekiler uyuyo bende oturdum tv izkiyorum uyanmalarini bekliyorum
Günaydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…