- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.321
Var var cani! Ama suan yam yatiyorum zor yaziyoru!sevgilinin aldığı tablette m harfi yok mu abla
Haha varda benim koca parmagim yanindaki unleme denk geliyor hep
- [
UOTE="PembeLokum, post: 37478006, member: 553272"]sevgilinin aldığı tablette m harfi yok mu abla
sevgilinin aldığı tablette m harfi yok mu abla
21 yasindayim tatlim sen :)margı yasın kac dadlum
Var var cani! Ama suan yam yatiyorum zor yaziyoru!
Hahaha dun sizin icin m hardine basicam mmmmmmmmmmmmHahahah bende bunu sorcaktım utandım :) :)
Lokum beni bu gece kopardin gulmekten cok yasa emi haha
Uyu ağrı geçmişken canımAynen canim agrim biraz gitti ilac aldim bugun:) uykum geldi ya :)
Haha varda benim koca parmagim yanindaki unleme denk geliyor hep
- [
UOTE="PembeLokum, post: 37478006, member: 553272"]sevgilinin aldığı tablette m harfi yok mu abla
Pinkosum kiskanmaz kimseyi:)sen de çok yaşa canım
pink beni kıskanıyoooo çekemiyo beni ztn
23 tatlım21 yasindayim tatlim sen :)
Neden kıskanayım seni be :) Gider kocamın parasıyla alırım kendime yüzügü kartı bende nasılsa :)sen de çok yaşa canım
pink beni kıskanıyoooo çekemiyo beni ztn
Neden kıskanayım seni be :) Gider kocamın parasıyla alırım kendime yüzügü kartı bende nasılsa :)
Ben akıllı kadınlar kulübündenim :):)Hahaah çok yaşa pinkoş tektaşını kendin al ama koca parasıyla :)
Birazdam benden ses soluk kesilirse anlayin ki uyumusumdur ama sun varla yok arasi bi geliyor bi gidiyorUyu ağrı geçmişken canım
Ben akıllı kadınlar kulübündenim :):)
Allah rahatlık versinBirazdam benden ses soluk kesilirse anlayin ki uyumusumdur ama sun varla yok arasi bi geliyor bi gidiyor
Sanada öğreteyim miBilinç önemlii tabii canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?