- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #50.341
senı ornek alıcıgımm pınkım ıdolumsunBen akıllı kadınlar kulübündenim :):)
ben gonulluyum bu yolda artıksenı ornek alıcıgımm pınkım ıdolumsun
Neden kıskanayım seni be :) Gider kocamın parasıyla alırım kendime yüzügü kartı bende nasılsa :)
Hahaah çok yaşa pinkoş tektaşını kendin al ama koca parasıyla :)
Sogol canim sanada kuzummm ama suan uykum kacti bi geliyo bi gidiyo suan gitti belkide hic gelmez :)Allah rahatlık versin
pınkımın ustune cok gıdıyosun :) lokumcum kendı lokum huyu b.kum (saka tabı) optum senıSeni gidi hunhar akrep kadını seniii
Gerçekten mi?ben gonulluyum bu yolda artık
Yaaa ne sandımSeni gidi hunhar akrep kadını seniii
O zaman uyuyakalana kadar laklaka devamSogol canim sanada kuzummm ama suan uykum kacti bi geliyo bi gidiyo suan gitti belkide hic gelmez :)
Kuzum pinkodan ogrenecegim cok sey vsar daha beni altin konusunda bilgilendirdi baya :)ben gonulluyum bu yolda artık
yi yii bakkal cakkaldan aldıklarını oyle uykunu kacırtır yaglılarSogol canim sanada kuzummm ama suan uykum kacti bi geliyo bi gidiyo suan gitti belkide hic gelmez :)
pınkımın ustune cok gıdıyosun :) lokumcum kendı lokum huyu b.kum (saka tabı) optum senı
Devam pitircigimmm :)Gerçekten mi?
Yaaa ne sandım
O zaman uyuyakalana kadar laklaka devam
bende anca bırıncı levelı atladım dur bakamKuzum pinkodan ogrenecegim cok sey vsar daha beni altin konusunda bilgilendirdi baya :)
ya lokum hanımmAbuuwww laflara baaak
pınkımın ustune cok gıdıyosun :) lokumcum kendı lokum huyu b.kum (saka tabı) optum senı
Aldiklarimizi daha yemedi! Ki canim sadece soda ictimm yoksa gece kabus goruyorum ben :)yi yii bakkal cakkaldan aldıklarını oyle uykunu kacırtır yaglılar
Ben olsam nikimi değişmiştimAbuuwww laflara baaak
Bende koptum ya haha
Allahım ya çok güldüm
allah aglatmasın evelallal koskoca elkremı var arkanda pınk
Allahım ya çok güldüm
gule gule sekerımBen iceri gidip gelcem kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?