- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.901
Hadi ya :) Allahtan biz öyle yapmadık 2 hafta sürdü işte nişan, ben sabırlı değilim dayanamazdım uzun süre :)
Oww.. İyi yapmışsın, erkeğe kalınca gereksiz uzuyor ve ilişki yıpranıyor. Ne gerek var yani. Sanki kuzu kuzu kendi ayaklarıyla gelseler nolcekBiz 6ay sevgili kaldık, 1.5senede nişanlılık işte.
Nişanlılık mecburen 6ay uzamıştı, babacığımın kalçası çatlamıştı, o nedenle mecburen uzatmıştık.
Şimdi bizde 6ay görüştük, 6ay sonra birgun ben dedimki evlenceksek evlenelim artık dedim: )))))
O da bana dediki 1sene sonra evlensek olmazmı dedi, bende oturduğumuz pastaneden kalktım ben gidiyorum dedim, ya evleniriz yada biter dedim bu ne böyle dedim: ))))))
Kolumdan tuttu Dur tamam dedi: )))))))
Derken nişanlandık işte.
Oww.. İyi yapmışsın, erkeğe kalınca gereksiz uzuyor ve ilişki yıpranıyor. Ne gerek var yani. Sanki kuzu kuzu kendi ayaklarıyla gelseler nolcek
Neden moralsizsin hayırdır:)moralsiz uyandığım bi pazar gününden selam kızçeler
İyi pazarlar canım :)Selamlar :)
İyi pazarlar :)
HoşgeldinnnSelam millet
Selam millet
Margaya yolla canım, o katılacaklara yollar cevaplar tekrar ona yollanırselam canımm.
geçen gün konuşmuştuk ya, ben soruları hazırlıyorum şimdi çekiliş için. sana mı göndereyim margaya mı göndereyim?
Hoşbulduk kuzu napıyorsun?Hoşgeldinnn
Iyi pazarlarSelamlar :)
İyi pazarlar :)
tamam canım anlaştıkMargaya yolla canım, o katılacaklara yollar cevaplar tekrar ona yollanır
Oje sürüyorum canım sıkıldım uğraşmaktanHoşbulduk kuzu napıyorsun?
Oje sürmek 2 dklık iş yaa ne uğraşcan :) Bende çok seviyorum ama sürmüyorumOje sürüyorum canım sıkıldım uğraşmaktansen napıyosun
Kurumasıyla uğraşıyorumOje sürmek 2 dklık iş yaa ne uğraşcan :) Bende çok seviyorum ama sürmüyorum
Ee namaz kılıyorum sürekli onla mı uğraşcam :) Bir ara tırnaklarım sararmıştı nefessiz kalıyordu ojedenKurumasıyla uğraşıyorumspreyimi bulamıyorum bulsam iki dk sür neden sürmüyorsun ben bayılırım ojeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?