- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.941
Ayni sekilde
200 kadar biseye degistirip format atiyorlar en iyisiyle tabi..
Canım elini yakmışsın fark etmemiştimAyni sekilde
200 kadar biseye degistirip format atiyorlar en iyisiyle tabi..
Canim bepantol mur nedir o var evde =) sizlamasini aliyor cok sukur sagolasin =)Canım elini yakmışsın fark etmemiştimAnestol pomad üstünede silverdin sürersen acı kalmaz.. Ben çok yaktığımdan evde hep bulunduruyorum
Benimde dort senelik oldu valla ama cok hizli ilk alinmis gi sadece su pili mahveeti pc mi..benim laptop da eski ya 3 yılı geçti, masraf yapmak istemiyorum artık düzenli bir işim olunca yenisini alırım diye.
mandalını kırdım diye bikaç ay önce 200 verdim zaten, hala içimde acısı
Işe yarıyorsa sorun yok, normalde aklında bulunsun söylediğim kremleri al, anestolün ağrı kesici özelliği var zaten, gerçi ilk sürdügünde deli sızlatıyor üstüne silverdini sürdüğünde cıss sesini içinde hissedip rahatlıyorsun :)Canim bepantol mur nedir o var evde =) sizlamasini aliyor cok sukur sagolasin =)
Zahmet etme kuzum dusunmen yeter tatlim =) ben bulurum aynisindan insallah bulamazsam sana derim ama bulurum =)Alayım sanada canım :)
İlk yandiginda feci yaniyor.. Kuzum ama ondanda alirim kuzumIşe yarıyorsa sorun yok, normalde aklında bulunsun söylediğim kremleri al, anestolün ağrı kesici özelliği var zaten, gerçi ilk sürdügünde deli sızlatıyor üstüne silverdini sürdüğünde cıss sesini içinde hissedip rahatlıyorsun :)
Içim bir tuhaf oldu bugün mutfağa girmeyeyim bari
Bilmezmiyim soğuklarda az balkonda pineklemedim, yazın daha zor hava zaten sıcak iyice deli gibi sızlıyorİlk yandiginda feci yaniyor.. Kuzum ama ondanda alirim kuzum
Benimde dort senelik oldu valla ama cok hizli ilk alinmis gi sadece su pili mahveeti pc mi..
Sabit bilgisayarimda var oda bir ay ponce simsek duysmus bizim evin yakinlarina elektrik gitmisti o esnada kasam yandi =( evde suan bi telefonum birde tabletim saglam ya
Laptopu satip tablet al sende kuzum hem daha kullanisli pratik vs..tablet varmış canım o da idare eder yine, benim laptopa bişey olursa dımdızlak kalırım ortada. telefonumun ekranı büyük ama ben ondan internete girmeyi sevmiyorum, laptop olmasa bulamama bile buraları
Laptopu satip tablet al sende kuzum hem daha kullanisli pratik vs..
telden mesaj atar misin bana tl yukledim hala gelmediBilmezmiyim soğuklarda az balkonda pineklemedim, yazın daha zor hava zaten sıcak iyice deli gibi sızlıyorAyyy marga Valla içimden birşey koptu sanki
Senin için pc adaha iyi zaten, ben bile bazen zorluk çekiyorum tablettençizim programlarını tablette kullanamıyoum ben, laptop mutlaka şart bana canım
Gelmiyo mesaj yaSenin için pc adaha iyi zaten, ben bile bazen zorluk çekiyorum tabletten
Yüklendi mi? Nerden yüklemiştin canım? Internet sayfana gir kontrol et bakalımtelden mesaj atar misin bana tl yukledim hala gelmedi
Benimm attıklarım geldi ama demi?Gelmiyo mesaj ya
Senin için pc adaha iyi zaten, ben bile bazen zorluk çekiyorum tabletten
Bizim sorduğumuz sorular temel şeylerdi, verilen cevaplarla hediye alınacak kişi tanınır bence.. Sende yeterli görüyorsan yolla tatlım.benim için pc şart canım, tablet olursa ancak eğlencesine olur, tüm işlerimi laptopta halledebiliyorum mecburen.
bu arada soruları hazırladım canım, ekleyeceğimiz ibşey var mı bilmediğimden daha yollamadım ama yolla dersen yollayım hemen marga ya
Bizim sorduğumuz sorular temel şeylerdi, verilen cevaplarla hediye alınacak kişi tanınır bence.. Sende yeterli görüyorsan yolla tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?