- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.981
Tamam canım buralardayım ben öptüm görüşürüz..kılzar gorusuruz , ıslerımı halledım ben optum sızııı pinkim margamm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım buralardayım ben öptüm görüşürüz..kılzar gorusuruz , ıslerımı halledım ben optum sızııı pinkim margamm![]()
ınsallah sehır turuna cıkıcaz marg seneyePinkoyla buluşmak çok keyifli olacak ama ya yemek yerken bana diyeti mi bozdun kız derse.. ?
Ben boğazımı tutamam şimdiden söyleyeyim de hahaha
Sende gel :)
Evet canım 6 da uyandım :)6 mııı![]()
![]()
İlk önce buraya gel ister bizde kalırsın ister polis evinde nasıl istersenınsallah sehır turuna cıkıcaz marg seneye![]()
Hafta içi buluşalım canım, eşim hafta sonu evde, sorun çıkarmazda. Ben onu bırakamıyorum hafta sonları.Bu hafta sonuna kadar orda olabilirim , en geç bir aksilik çıkmazda önümüzde ki hafta içi ..
Peki hafta içi mi buluşuruz hafta sonu mu :)
Öptüm tatlım, rakiplerin şuan bilmem kaç bin tane soru çözerken senin burada durman çok büyük kayıp hadi naş...bu arada sızede slmHuy Meselesi gelırım kuzum yıne
Haberleşiriz o zamanHafta içi buluşalım canım, eşim hafta sonu evde, sorun çıkarmazda. Ben onu bırakamıyorum hafta sonları.
Tabi kiHaberleşiriz o zaman![]()
Sana bir şey soracağımTabi ki![]()
Sor canımSana bir şey soracağımkafamı kurcalayan bir şey geldi de yine aklıma
![]()
Sordum cevap bekliyorum ki..Sor canım![]()
Pinko Hanım yeter ama ne oluyorHafta içi buluşalım canım, eşim hafta sonu evde, sorun çıkarmazda. Ben onu bırakamıyorum hafta sonları.
Aha yakalandıkPinko Hanım yeter ama ne oluyorHiç kıskanmıyorum haberiniz olsun
![]()
Maşaallah canım kimse kalmadı zatenAha yakalandıkKabul dönemimdeyim herhalde nevoşum, şans işte herkes müsait zamanında
Ay birşey olsada senin memlekete de gelsem süper olur![]()
O zaman hiç kıskanmıyorum zatenAma sana da resim atıyoruz, sevgilerimizi kolluyoruz
Forumda görüntülü konuşma olsaydı, canlı bağlanırdık![]()
Aslında seninle gün yapmak vardı ablaaa ohhh neler neler yerdik sizde.Pinko Hanım yeter ama ne oluyorHiç kıskanmıyorum haberiniz olsun
![]()
O zaman hiç kıskanmıyorum zatenMarga ile resimlerinizide istiyorum
![]()