- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.001
Çok güzel olurdu vallahiAslında seninle gün yapmak vardı ablaaa ohhh neler neler yerdik sizde.
Tipik bir boğayım yemeğe düşkünlüğümden belli olmuyor mu![]()
Tipinden belli olmuyor aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olurdu vallahiAslında seninle gün yapmak vardı ablaaa ohhh neler neler yerdik sizde.
Tipik bir boğayım yemeğe düşkünlüğümden belli olmuyor mu![]()
Eminim tabiki gözüm gönlüm açılsın istiyorumEmin misin bak bunu isterken 2 kere düşün , hoş olmayan pozlara karelere şahit olabilme ihtimalin çok yüksek ablam.. hahaha![]()
Varya kalbin çok temiz , aklımdan şekerpareyi geçiriyordum ki ben yazmadan benden önce davrandınÇok güzel olurdu vallahiSana şekerpare yapardım
Tipinden belli olmuyor aslında![]()
Atarız tabiO zaman hiç kıskanmıyorum zatenMarga ile resimlerinizide istiyorum
![]()
Nasıl yaniEmin misin bak bunu isterken 2 kere düşün , hoş olmayan pozlara karelere şahit olabilme ihtimalin çok yüksek ablam.. hahaha![]()
Onun kocası kıskanıyor ama.. Ben ona çok ilgi alaka gösteriyorum , romantiğim diye hahahaEminim tabiki gözüm gönlüm açılsın istiyorum![]()
Senin sevdiğini biliyorum her fırsatta istiyorsunVarya kalbin çok temiz , aklımdan şekerpareyi geçiriyordum ki ben yazmadan benden önce davrandın![]()
Pinkom dikkatli ol bunun hain planları varAtarız tabi
Nasıl yaniSeninle kalabalık yerde buluşmak lazım
![]()
Sen de abartma evli barklı kadınOnun kocası kıskanıyor ama.. Ben ona çok ilgi alaka gösteriyorum , romantiğim diye hahaha![]()
Evet ya, zaten eşimin yapmadıklarını yapıyor bana hepPinkom dikkatli ol bunun hain planları var![]()
İki kulak yaparım , el hareketi çekerim öyle poz veririm hahahahaAtarız tabi
Nasıl yaniSeninle kalabalık yerde buluşmak lazım
![]()
Sen de abartma evli barklı kadın![]()
Bak duy nevoooo..Evet ya, zaten eşimin yapmadıklarını yapıyor bana hepVallahi eşim Marga kadar romantik davranmıyor bana
![]()
Demek öyleEvet ya, zaten eşimin yapmadıklarını yapıyor bana hepVallahi eşim Marga kadar romantik davranmıyor bana
![]()
Kafam karıştı romantik mi yoksa iki kulak yapan yaramaz bir kız mıBak duy nevoooo..
Ben öyleyimdir ..
Romantik ve birazda odun..![]()
Adamı zorla kıskandırıyor :) İddialaşıyo falan, onun yüzünden forumu yasaklayacak bana, telefonumu alıp marga yı silcem diyo, rakip olarak görüyorDemek öyleBana hiç ilgi göstermiyor
![]()
Ben bunu bir düşüneyim o zamanAdamı zorla kıskandırıyor :) İddialaşıyo falan, onun yüzünden forumu yasaklayacak bana, telefonumu alıp marga yı silcem diyo, rakip olarak görüyor
Emin misin göstersin mi? Kocan cinnet geçirmesin![]()
Kafam karıştı romantik mi yoksa iki kulak yapan yaramaz bir kız mı![]()
Boğalar romantik oluyor zaten biliyorumÇok romantiğimdir cidden bak..
Romantik oluşumu kabul ederim ama aşk kadını değilim![]()
Bak sararsam tam sararım kaç aydır pinkoya sardım ablamBen bunu bir düşüneyim o zaman![]()
Nerden biliyon bakayımBoğalar romantik oluyor zaten biliyorum
Aşk kadınısın daha ne olsun![]()