- 10 Aralık 2015
- 8.595
- 5.645
- 113
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.721
Bu kadar kizdigina gore illaki ciddidor zaten. Allah yardimcisi olsun. Tez vakitte duzelir insallah.Allah dert vermesin , valla derdin büyüğü küçüğü olmaz derler ama hannazın durum bildirimlerinden az çok anlaşılıyor durumun ciddi olduğuuuu
Çerez satan yerlere gitsin her türlüsünü bulurHı hı , gelir birazdan , duâ etsin de kovmuyim , bi pamuk şeker bulamadı iki gündür , bu gün de bulamazsa bitti o bitti
Dün gece rüyamda editör olduğumu gördüm kk da son zamankarda rüyamda kk yla alakalı şeyler görüyorumHayal kurarken beni unutma fahriyem
Dün gece harika bir rüya gördümm
Yani rüyamda ki uğur böceği modeli dünyada yokturhayal diyince rüyam aklıma geldi
Bu kadar kizdigina gore illaki ciddidor zaten. Allah yardimcisi olsun. Tez vakitte duzelir insallah.
Allah sonunu hayir etsin. Bi pamuk seker bulamayan adamdan kocami olurmus:))Hı hı , gelir birazdan , duâ etsin de kovmuyim , bi pamuk şeker bulamadı iki gündür , bu gün de bulamazsa bitti o bitti
Hahaha hayolsun diyelimmmmmm rüyaların tersi mi çıkıyordu düzü çıksın düzüüüDün gece rüyamda editör olduğumu gördüm kk da son zamankarda rüyamda kk yla alakalı şeyler görüyorum
Himmm de de de gider mi ..Buyrun kızlar , valla bekârlara tavsiyem evleneceğiniz adamın kullanma kılavuzunu almadan evlenmeyin , ha bi de son kullanma tarihleri sonsuz olsun , eşime bu gece kapıyı açmayı düşünmüyorum , anasının evine postalıycam , telakki selaseyle kovdum onu , yeter be
Ben elma şekerciyim ama kırmızı olanından değil karamelli elma şekerciyimAllah sonunu hayir etsin. Bi pamuk seker bulamayan adamdan kocami olurmus:))
AhahhaHahaha hayolsun diyelimmmmmm rüyaların tersi mi çıkıyordu düzü çıksın düzüüü
Bence kovamaz adam da gitmez hannaz seviyoooHimmm de de de gider mi ..
Karamelliside lezzetli olur hani. Tam diyetlikBen elma şekerciyim ama kırmızı olanından değil karamelli elma şekerciyim
ALLah seni pamık sekerden adammi kovuLurmus hiccAllah sonunu hayir etsin. Bi pamuk seker bulamayan adamdan kocami olurmus:))
Yerim seni fıstık , zor şartlar altında derkenAhahhaşuan zor şartlar altında senlen konusuyom kıymetimi bil
☺☺☺ qece kusu seni yat dinLen kendine qeL yarina dipcik qibi uyan da spora devammmSesimi yormuyorummm parmaklarımı yorabilirimmmm
İştahım açıldığına göre iyileşiyorum demektirKaramelliside lezzetli olur hani. Tam diyetlik
Bir kadin isteyecek koca bulamicak. Dunya ustunde gordunmu sen buna dirdir etmeyip he dicek kadin:)))))ALLah seni pamık sekerden adammi kovuLurmus hicc
Anam basit anacim onu yapmak. Ne var. Bi elmaya bi de karamele bakar:)İştahım açıldığına göre iyileşiyorum demektirvalla çok güzel oluyor olsada yesek , ama aşırı doyurucu oluyor onu yediğinde hiç birşey yememek lazım
Sevio sevio da yerden yerede vuruooBence kovamaz adam da gitmez hannaz seviyooo
Hiç uykum yok dün gece ağrıdan sabahın 7 sin de uyudum☺☺☺ qece kusu seni yat dinLen kendine qeL yarina dipcik qibi uyan da spora devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?