- 27 Şubat 2016
- 175
- 30.076
- 403
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.941
Unchain my heart yerim seni harttt harttttKocam boşuna kıskanmıyo beni hıııııh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unchain my heart yerim seni harttt harttttKocam boşuna kıskanmıyo beni hıııııh![]()
Bnm esim apandistini aLdirmisti askerde izne geLebiLmek icin daLak diyince o akLima geLdi ne aLakaysa
Patrona kafa tutan kız banlanmışDeisik insan turLeri dioruz biz buna m.ö![]()
![]()
![]()
![]()
Iyi eglenceler ahterimmmHe bide bizim adamı arayayim akşama proğram neymişş nere gidiyoz![]()
Abartma canimmmmm ne kolisi yaaaaA4 Lemi vaLLa beni koliyLe öLçsen yine taşarr![]()
![]()
![]()
Hayatim boyunca plateseeee hic ilgim olmayacakBen bi sıkı spora başlarım o fuu fuu fuu diyen bayan sporcu vardı ya ismi aklıma gelmiyo , kız onun adı neydi , plates yapıyodu hani , bi de top falan aldırayım , tabi top patlamazsa kilo veririm , var mısınız tartının resmini çekmeye kızlar![]()
Cumleyii okurken aha dedim kimsen bahsediyor buBence minyon tipLi zayiff beyaz tenLi biri haaLa cok merakimdasin gostermedin ya kendini ask oLsun ben gabak gibi gosterdm cam da![]()
![]()
@hannaz sitemmmmmmmmm
Uyelik iptali istedigini yazmisti site genel bolumeePatrona kafa tutan kız banlanmış![]()
KendimlenSelam tatlımmm geldimmmmmmneyle ilgileniyordun
![]()
Değilsin bende öyle akşam akşam sanki bir yere çıkacakmışcasına süslenmesini severimmmmmmKendimlenbakım yaptım yatmadan önce rimel süren ilk insanım
bakım yaparken tutamadım kendimi rimelde sürd
![]()
Spor yaparken konuşanları tebrik ediyorum ben
Turnam o tarif nasıl bir tariftir Allah'ım görüntü muazzamdıııı kiloları verdikten sonra yapıp yicemmm senin çocuklar bayram edicekPatrona kafa tutan kız banlanmış![]()
Yapamadm ya hamur öyle kaldı. kız durmadı ama yapınca şekli nasıl vericem bilmiyomTurnam o tarif nasıl bir tariftir Allah'ım görüntü muazzamdıııı kiloları verdikten sonra yapıp yicemmm senin çocuklar bayram edicek![]()
Çaktırma baltalarımız sıyrılı vemişDeğilsin bende öyle akşam akşam sanki bir yere çıkacakmışcasına süslenmesini severimmmmmm
Aslında bu durum normal bir durum değil ama olsun![]()
İlk önce halka kısmı yapıp sonra etrafına sarıcan herhaldee öyle anladım ben görünceeeYapamadm ya hamur öyle kaldı. kız durmadı ama yapınca şekli nasıl vericem bilmiyom![]()
Biraz öyle olduuu :) bende beyaz showu açtımÇaktırma baltalarımız sıyrılı vemiş![]()
Biraz öyle olduuu :) bende beyaz showu açtım
bakalım konuklar kimlermiş :)
Ne çalıyorbende müzik dinliyorum
![]()