- 9 Ocak 2015
- 19.914
- 82.784
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.961
Bak buNe çalıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak buNe çalıyor![]()
AhahahajSonra imkansız şeyleri mi hayal ediyorsun![]()
görüşürüz canım :)Kızlar bi bakıcam ce-eee diycem kaçıcam , selâmlar , hoşçakalın , iyi geceler , bakın rüzgâr gibi geçtim , Sayın Editörüm minnacık bi buse bırakıyorum size saygılar![]()
Büyük değişimmm :)Vaşş bacı ne yaptı ole![]()
Makyajın gücü adınaBüyük değişimmm :)
Bak bak ne geziyon sen burda. Sana gittim kapi duvar. Sen meger buralarda geziyomusun.bende geldimmm hadi iki lafin belini catlatalim
![]()
Ben davetliyim canim. Senin gibi cat kapi gelmedim.kiz daha yeni gordum burayi napam mekanda kimse yok
ee senin ne isin var bakimm
![]()
Ayyy oylemii yesinlerBen davetliyim canim. Senin gibi cat kapi gelmedim.![]()
Sen evinde durma kapi kapi gez.Ayyy oylemii yesinlerbende tanri musafiyim sekerim cat pat gelebilirim
![]()
Otur sifir. Yok sana pasaport falan:)))Damsiz almiyomusunuz yoksapasaport kimlik kontrolu falan mi var acep
gumruge takildik desene ortmenim
![]()
Tatlim baglantida bir problem mi var ben linke tikliyorum fakat ulasilmiyor. Yanlis mi yolladin acabaMakyajın gücü adına![]()
Hosgeldinn nanecimmm limoncummmm naber nasilsin :)bende geldimmm hadi iki lafin belini catlatalim
![]()
Kanka olmeyoki kk linki mahvediyoTatlim baglantida bir problem mi var ben linke tikliyorum fakat ulasilmiyor. Yanlis mi yolladin acaba