- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #7.661
teşekürler iyiyim sen :) siz deme lütfen bünyem kaldırmıyor resmiyetihoşbuldukk .. nasılsınızz
teşekürler iyiyim sen :) siz deme lütfen bünyem kaldırmıyor resmiyeti
tmm :) ben de idare eder pek mutlu sayılmam . Memnun oldu bu arada elif galiba adın . Ben de cansu :) Ben daha önceden vardımda topic de 1 haftadır cezalıydım gelemedim cezam bitti direk damladım siteye
bnm spora vaktm olmuyor brz spor yapayım 2 gn yorgunluğu üzerimden atamıyorum sersem gibi oluyorum derslerde. kaç yaşındasın cnm
Bence diyetten çok spor daha önemli..
Ya ben ne gelirse önüme yerim ama az yerim..
Benim yaş 20 senin kaç elif :)
bende memnun oldum cansucum hayırdır neyin var neden idare ediyor. evet adım elif. bnde 2 gün ban yedim :) dün bitti
ben geldim nasılsınız ?
katılıyorum sana şimdiden depo yapmalıyım
yaşıtmışız canım :)
Benim hikaye çok uzun ya . Erkek arkadaşım ergenlikte yaptığı hata yüzünden şimdi cezaevinde . 34.günü bugün . sanırım ocakda yada şubatta kapalıdan açığa geçecek . Kapalı olunca telefonda olmuyo telefon olmayınca da bilirsin insan cinnet geçiriyo . :) Çok kötüyüm yani hayatım mahvoldu gibi bişey . Bütün gün böyle evde oturuyorum bunalımlardayım moralim de bozuk . Görüşüne de gidemiyorum onu başka şehire gönderdiler . Haftada sadece 10 dakka telefon görüşü var oonun haricinde haber alamıyoruz birbirimizden . Bir de dosya olayları var işte dosya ile cezası düşebilir ama babası kendini düşünüp fazla para vermemek için geç giden kargoyla göndermiş dosyayı 10 gündür gelecek diye bekliyoruz . daha gelecekte savcılığa gidecekte orda 1 ay işlem görecekte .. Sonra onaylanıp onaylanmıycağıda belli değil . Sürünüyoruz anlıycağın benim özetle böyle dertlerim :) . Kaç yaşındasın bu arada ?
jag 57.5 kiloyum bende bi 55 olsam offf off
ben telefondan giremiyorum :) deli oluyorum kk ya telefondan girinceEvet canım yaşıtmışız..
Telefondaydım da ondan geç yazdımmmm geldimmmm
Ayazım hoş geldin :) sonunda açıldı banın
Nasılsın bakayım..
evdeyim canım kusura bakma geç yazıyorum hem araştırma yapıp hem size yazıyorumCanım eve geçtin mi sen yoksa okulda mısın ..
ben telefondan giremiyorum :) deli oluyorum kk ya telefondan girince
ya bende istiyorm ama bir türlü olmuyorGel birlikte her akşam spor yapalım
Leydi de yapacaktı benimle ama o beni sattı..
Totosunu kaldıramıyor bir türlü üşeniyor ama hiç aksatmak yok tamam mı birlikte yapalımmmmmmm
Allah yardımcınız olsun canım. vardır bundada bir hayır rabbim sevdiği kullarını sınarmış böyle düşün cnm.kavuşacaksınız sonunda az sabredin. 20 yaşındayım ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?