İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

tmm :) ben de idare eder pek mutlu sayılmam . Memnun oldu bu arada elif galiba adın . Ben de cansu :) Ben daha önceden vardımda topic de 1 haftadır cezalıydım gelemedim cezam bitti direk damladım siteye

bende memnun oldum cansucum hayırdır neyin var neden idare ediyor. evet adım elif. bnde 2 gün ban yedim :) dün bitti

bende memnun oldum cansucum hayırdır neyin var neden idare ediyor. evet adım elif. bnde 2 gün ban yedim :) dün bitti

Benim hikaye çok uzun ya . Erkek arkadaşım ergenlikte yaptığı hata yüzünden şimdi cezaevinde . 34.günü bugün . sanırım ocakda yada şubatta kapalıdan açığa geçecek . Kapalı olunca telefonda olmuyo telefon olmayınca da bilirsin insan cinnet geçiriyo . :) Çok kötüyüm yani hayatım mahvoldu gibi bişey . Bütün gün böyle evde oturuyorum bunalımlardayım moralim de bozuk . Görüşüne de gidemiyorum onu başka şehire gönderdiler . Haftada sadece 10 dakka telefon görüşü var oonun haricinde haber alamıyoruz birbirimizden . Bir de dosya olayları var işte dosya ile cezası düşebilir ama babası kendini düşünüp fazla para vermemek için geç giden kargoyla göndermiş dosyayı 10 gündür gelecek diye bekliyoruz . daha gelecekte savcılığa gidecekte orda 1 ay işlem görecekte .. Sonra onaylanıp onaylanmıycağıda belli değil . Sürünüyoruz anlıycağın benim özetle böyle dertlerim :) . Kaç yaşındasın bu arada ?

Allah yardımcınız olsun canım. vardır bundada bir hayır rabbim sevdiği kullarını sınarmış böyle düşün cnm.kavuşacaksınız sonunda az sabredin. 20 yaşındayım ya sen

Ayazım hoş geldin :) sonunda açıldı banın

Nasılsın bakayım..

İyi değlim edacım ya benimkinin izni olmayackmş açığa geçerken 1 hafta falan . sadece 4 saat izin veriyorlarmş işte . Dosya hala gelmedi . Cezasıda şubata kadar uzayabilir . Düşecekken fazladan yatmak zorunda kalabilir zor durmdaym yani . Anlatmıycam artık da zaten böyle oldu şöyle oldu diye başınızı şişirdim hepinizin bu sondu . Herşey kötüye gitti yani . Ocakdı şimdi bu gidişle Şubata kadar bekliycem izin de yok b*k'u yedim yani .Hiç bişey iyi gitmiyo . Aynı tas aynı hamam yatış böyle evde .. Sen nasılsın bakalm neler yaptın ben yokken ?

Gel birlikte her akşam spor yapalım

Leydi de yapacaktı benimle ama o beni sattı..

Totosunu kaldıramıyor bir türlü üşeniyor ama hiç aksatmak yok tamam mı birlikte yapalımmmmmmm
ya bende istiyorm ama bir türlü olmuyor
ardı ardına 3 sunumum var sonrada finallerr :26::26:

Allah yardımcınız olsun canım. vardır bundada bir hayır rabbim sevdiği kullarını sınarmış böyle düşün cnm.kavuşacaksınız sonunda az sabredin. 20 yaşındayım ya sen

6 ay sonra 19 dolacak benimde :) Şuan 18 . Zaten sınana sınana bi hal olduk 2 buçuk senedir ne sınamakmış arkadaş bi bitmedi .
ee okuyor musun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…