- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #7.681
İyi değlim edacım yabenimkinin izni olmayackmş açığa geçerken 1 hafta falan . sadece 4 saat izin veriyorlarmş işte . Dosya hala gelmedi . Cezasıda şubata kadar uzayabilir . Düşecekken fazladan yatmak zorunda kalabilir zor durmdaym yani . Anlatmıycam artık da zaten böyle oldu şöyle oldu diye başınızı şişirdim hepinizin bu sondu . Herşey kötüye gitti yani . Ocakdı şimdi bu gidişle Şubata kadar bekliycem izin de yok b*k'u yedim yani .Hiç bişey iyi gitmiyo . Aynı tas aynı hamam yatış böyle evde .. Sen nasılsın bakalm neler yaptın ben yokken ?
Yok elifim öyle telefonda değilim..
Yani telefon görüşmesindeydim..
Sen var beni yanlış anlamak ben var kendimi sana doğru anlatmak
6 ay sonra 19 dolacak benimde :) Şuan 18 . Zaten sınana sınana bi hal olduk 2 buçuk senedir ne sınamakmış arkadaş bi bitmedi .
ee okuyor musun :)
ya bende istiyorm ama bir türlü olmuyor
ardı ardına 3 sunumum var sonrada finallerr :26::26:
evdeyim canım kusura bakma geç yazıyorum hem araştırma yapıp hem size yazıyorum
ahhaha allah cezacığımı verecek benm yabu iki oldu rezil olduğum
rabbim benide sınadı halen sınıyor canım ama pes etmedim.okuyorum canım sen.
Hahaha bende diyorum bu kız ne telefonundan girmekten bahsediyor diyorum ilahi kız..
Ama doğru söylüyorsun bende telefondan girince rahat edemiyorum sayfalar zor açılıyor kasıyor telefon..
Hayır gelip burda anlatabilirsin içini dökebilirsin hiç yoktan kafan rahatlar..
Ama gidipte tanımadığın bir sürü insana anlatma sonra kavga eder ban yersin böyle..
Herkes anlayışla karşılamaz böyle şeyleri ona göre..
Ben aynıyım canım bildiğin gibi buralardayım dizi izle kızlarla sohbet et derken geçiyor vakit işte..
ahhaha allah cezacığımı verecek benm yabu iki oldu rezil olduğum
rabbim benide sınadı halen sınıyor canım ama pes etmedim.okuyorum canım sen.
telefondayım deyince bnde öle anladım
Haklısın çıldırttılar beni .. Birisi bana gelmiş katil ruhlu sevgilin diyo . Dedim hadi ya öylemiymiş valla bence sen de sözlerine dikkat mazallah arkanda bıçakla bitiveririrm bende katil ruhluyum gibisinden birşey yazdım
Küfür edecektim ben arrtık sinir krizine soktular beni . Amann neyse geçti gitti salla . Bence de ya geçsin zaman en çok benim ihtiyadcım var ona . Beni hep teselli etmeye çalştn çok teşekkür ediyorm ama herkes teselli etmeye çalışsa da hep kötüye gidiyo teselli etcek bişey kalmadı . İlk dedin bak yarn sevgilini görmeye gidiosn sen de hissedeceksn güzel şeyler falan bi gittim başka şehire götürüldüğünü öğrendim göremedim . Olsun dedin ocakda izini varmş bak zaman geçirirsziniz demiştin . Aynen öyleydide ama bu seferde izin olmadığnı öğrendik . Dosya var dedik dosya onaylanmayabilirmiş onu öğrendim . Ocakda çıkcak dedik bu sefer şubata kaydı . Delircem ya felaketler yağıyo üst üste .
Ben de açıkdan okuyorum canım hangi bölüm :)
Ama öyle telefondaydım geç yazdım diyince her iki anlamda çıkıyor
hata ne senin ne benim hata bu cümlenin
Haklısın çıldırttılar beni .. Birisi bana gelmiş katil ruhlu sevgilin diyo . Dedim hadi ya öylemiymiş valla bence sen de sözlerine dikkat mazallah arkanda bıçakla bitiveririrm bende katil ruhluyum gibisinden birşey yazdım
Küfür edecektim ben arrtık sinir krizine soktular beni . Amann neyse geçti gitti salla . Bence de ya geçsin zaman en çok benim ihtiyadcım var ona . Beni hep teselli etmeye çalştn çok teşekkür ediyorm ama herkes teselli etmeye çalışsa da hep kötüye gidiyo teselli etcek bişey kalmadı . İlk dedin bak yarn sevgilini görmeye gidiosn sen de hissedeceksn güzel şeyler falan bi gittim başka şehire götürüldüğünü öğrendim göremedim . Olsun dedin ocakda izini varmş bak zaman geçirirsziniz demiştin . Aynen öyleydide ama bu seferde izin olmadığnı öğrendik . Dosya var dedik dosya onaylanmayabilirmiş onu öğrendim . Ocakda çıkcak dedik bu sefer şubata kaydı . Delircem ya felaketler yağıyo üst üste .
Ben de açıkdan okuyorum canım hangi bölüm :)
muhasebe cnm snn ?
hata cümleninzaten sinirliydim brde tersten anladım cümleyide
Bakma sen aslında hata benim o cümle benden çıktı..
Eee kuzum birlikteliğin var mı ?
var canım bir odun ile
ayırırımda o kadar zamanda da spor yapmayı yemiyor işteeVay bizim hatuna bak sen ..
Araştırmada yaparmış
Yahu bi yarım saatıni hadi 20 dakikanı da mı ayıramıyorsun ..
Aaaa hiç yakıştıramadım ağaçları kesip neden odun haline getiriyorsunuz
Ormanları mahvetmeyelim !
Benimde bankacılık ve sigortacılık :)muhasebe cnm snn ?
hata cümleninzaten sinirliydim brde tersten anladım cümleyide
Bak insanlar çok acımasız olabiliyo bazen.
Bu yüzden anlayış bekleme..
Anlayışla karşılayanlarda olacaktır karşılamayanlar da..
Görüşemediğinizi biliyorum canım o zaman banlı değildin..
Ama senin bu saatten sonra çok güçlü olman lazım, artık ona buna laf yetiştiripte sıkma o güzel canını..
Benimde bankacılık ve sigortacılık :)
Haklısın aynen . Ay ben de sessiz sakin bişiy oldum ya . Dicek laf bulamıyorm sohbet muhabbet açamıyorm . Gülesim eğlenesim de yok .Özledim de zaten 1 aydır yüzünü görmüyorm bile . Sen nerdesin hala kendi evindemsn
ayırırımda o kadar zamanda da spor yapmayı yemiyor iştee
valaha cnm bn onu buldğmda zaten odundu yani ben kesmedimzaten kesmezdim de cnsi öyleymiş
Benimde bankacılık ve sigortacılık :)
Haklısın aynen . Ay ben de sessiz sakin bişiy oldum ya . Dicek laf bulamıyorm sohbet muhabbet açamıyorm . Gülesim eğlenesim de yok .Özledim de zaten 1 aydır yüzünü görmüyorm bile . Sen nerdesin hala kendi evindemsn
git beHayatımda gördüğüm en üşengeç insanlarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?